![]() |
Re: Bmw 325i vs Vw Golf V Gti
steaua23,GTI nu e masina sport,nu?E chiar hot-hatch pe cand Seria 3 e chiar sedan...
Mai e o chestie,GTIu e mult mai exclusivist decat E46,de care e plin... Dar nu inteleg principiul tau de alegere pt ca sunt doua masini din doua clase total diferite...unde-i logica in afara de pretul apropiat (daca e vorba de un 325 in stare buna)??? Ce exact vrei tu de la masina?Sport sau bling? |
Eu personal , daca as avea de ales intre cele doua masini , as lua un GTI nou , deoarece .... o masina noua e o masina noua , plus ca e una din preferatele mele .....
Iar cu un BMW SH.....nu poti sti ce s-a facut....nu poti stii cata alergatura a luat....Succes |
eu aleg bmw pt ca sunt fan bmw si modelele din seria e46 sunt preferatele mele iar gti-ul nu imi place deloc, la design exterior mai merge dar interiorul este aiurea, singurul lucru care imi place la gti sunt indicatoarele albastre din bord :)), dar dak nu imi place mie nu inseamna ca nu e bun gti-ul dar eu merg tot pe bmw
|
si eu aleg BMW, pentru ca imi place BMW, are tractiune spate si am un E36 2,5. in cazul in care as conduce un GTI poate as alege altceva dar asa nu am cum sa nu fiu subiectiv.
|
Acu depinde si pentru ce sa le folosesc. Gti e mai mult pt competitii, iar un 325i e pentru viata de zi cu zi
|
ce argumente ai ca gti este pt competitie si bmw 325 pt viata de zi cu zi , asa ziceam si eu dar nu stiu de ce odata ce zici ceva adu si tu niste argumente te rog frumos
|
Am ales gti, in primul rand pentru ca am unul 8) .
Am mers cu un 330 ci si nu m-a impresionat cine stie ce 8) ...atunci e logic ca nu are ce sa ma impresioneze la un 325 :rolleyes2 Dupa mine comparatzia nu prea ar trebui sa aiba loc,pt ca sunt 2 masini din clase total diferite,ce se adreseaza unor categorii de oameni destul de diferitzi si daca iei modele noi,deja diferentza de pret dintre cele 2 este destul de mare,iar ca sa compari o masina noua cu una second mi se pare iar un pic nepotrivit :rolleyes2 si mai ales una second cu un varf de gama al concurentzei :rolleyes2 . Eram mare fan m3 cand eram mai mic pana pe la 19 anisori am cerut o oferta de la bmw si era sa cad pe jos cand am vazut 3 randuri cu dotari standard si 4pagini de optionale :shock: .....si in plus cam ce oameni conduc bmw-uri si mertzuri pe la noi....clar ca nu am sa imi iau nici o data aceasta marca..pentru ca nu vreau sa traga unu la semafor langa mine cu o masina ca a mea si sa trosnaie manelele vere din fratele meu bmw :rolleyes2 ...fara suparare.... |
Quote:
|
Asi alege Bmw,pentru ca iubesc marca........si tot ceea ce reprezinta....si Golf Gti,daca ar fii sa judec la rece.....depinde de ceea ce vrei sa faci cu aceasta masina......Oricum,era mai bine daca se punea nou-nou....Second...hmz...daca a fost in mainile unui Racer...auu auuu.....
|
Peter4ever,nu ne-ai spus totushi ce vrei de la masina...ca e o comparatie foarte ciudata
|
in momentu de fata vreau doar o comparatie , de ex care se tine mai bine in curbe , care fuge mai tare... performance things...
|
hm....pt me e greu sa ma decid. parca gti imi place mai mult . bmw tind sa cred k totusi e mai tare tinand cont de modelele anterioare.
m-am decis: gti-ul arata mai bine, dar bmw e mai nervos.....:D |
cum adica e mai nervos bmw-ul?
|
adica sta mai prost cu nervii...ce nu intelegi?
|
comparatia nu-si prea are rostul...
singurul argument pe care vreau sa-l aduc este ca gti mk5 a fost in 2005 locul 1 in top 10 al celor mai bune masini de condus (am un lapsus si numai tin minte numele exact al topului).in 2006 a trecut pe locul 8.dar e o performanta extraordinara mai ales pentru vw care nu are experienta prea mare in motorsport. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning