![]() |
eu zic ca la 12 ar fi perfect...pan ma scol pana ma imbrac...etc.
|
NO SPEED LIMIT
S-a anuntat ca toti membrii cluburilor sa fie prezenti la ora 11 !!! pentru alte detalii urmariti in continuare posturile organizatorilor !
|
THX!!!
|
Eu zic ca la H fara un sfert e cel mai bine... Ideal ar fi ca la maxim 12:00 sa se dea primul start... Ca degeaba e anuntata ora 11:00 daca startul se da mult mai tarziu...
|
no past ... no future ... just NO SPEED LIMIT
Frate daca se prelungeste si a doua zi cu o cursa de viteza la Baneasa atunci poate sa inceapa cand o fi ca nu ma mai intereseaza sa se termine mai devreme ca sa ajung acasa ... o tinem pana dimineata si dupa aia ne mutam sa punem piedica la Airbuse :)
Poate imi iau drak un dinozaur de jucarie si ma dau si eu cu frana de mana ... daca ma lasa Florica bineinteles sa nu patez imaginea clubului :P :P :P |
LEGAL RACING
ora este 11 startul poate intarzia putin, rugamintea ar fi sa ajungeti sa va inscrieti pana in 11. incepe inscrierea la 10:15. |
important e sa nu se termine niciodata nu cand incepe....loool
11 mi se pare o ora buna da sa avem noroc de vreme... Doamne Ajuta!!! oricum vom fii acolo..... noi si mult mult fum :evil: |
Se poate sa imi pastrez nr 035 deoarece nu l-am dezlipit inca de pe masina? PLLLLLLIIIIIIZZZZZZZZZ :)
|
Daca incepe la 11 e clar ca iar n`ajung de la`nceput shi`o sa dorm`n ghete. Dar e bine la 11 :P
|
data trecuta sa zi ca la 10 -11:45 inscrieri dar sau facut mai tarziu.
ziceti si voi 9 ca sa fie la 10:30 sa aibatimp omu sa se inscrie |
Majoritatea decide, dar intr-adevar unii lucreaza sambata asa ca un 13-14 mi-ar conveni si mie.
Nu dati cu pietre! |
Vom face inscrieri mai devreme cred dar nu interziati. Alt numaer decat cel pe care-l dau oamenii la inscriere nu este acceptat.
|
premii ceva???
vrabia malai viseaza!!! :D oricum important e sa participi si sper sa fie multa lume ca sa iasa spectacol! oricum daca e organizat de nsl si lr spectacol garantat :pistoles: |
Nu faceti si o mansa de noapte, sau o cursa legala de noapte ? :lol:
|
lol nu e o idee rea ... da nu prea cred ca este posibil...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning