![]() |
Re: Sk!LLzZz DESIGN
Quote:
|
1 Attachment(s)
DA - DE LA EL m-am inspirat (nu copiat) mi s-a parut o masina misto realizata da' nu-mi placeau niste chestii - ce nu mi-a placut am schimbat si-mi cer scuze k nu am specificat la inceput - oricum - spatele (dedicat lui adinx - scrie "4t team nx")
si v-as ruga sa va uitati si la my age pana faceti alte comentarii |
Asa ca sa fiu scurt si la obiect ...
1. Colorezi super naspha, parca ai fi la gradinita .... Vezi prin tutorilaluri pe akolo tehnici de hasurat .... 2. Vezi cu proportiile masinii cum faci ... incearca sa le realizezi cat mai reale 3. Ai griija la detaliile pe care le scoti in evidenta ... si cum le scoti in evidenta .... |
eu zic k pt varsta lui e foarte bine... ultima poza are o calitate foarte proasta ...
|
1 Attachment(s)
am facut si eu tutu' lui ad1 - primul (randering with airmarkers , doar ca la mine e in creioane) - pareri :rolleyes2
|
Asa mai merge ... vezi ca se poate daca vrei ... asta mai seamana a hasurat calumea ... nu cum "mazgaleai" inainte ....
Misto lucrat ... mai ai unele mici greseli dar is foarte foarte mici ... nimeni nu e perfect... |
:sad: mai am un mertan concept gata da' nu am scaner momentan deci mai asteapta ceva pana o sa ajunga pe forum:sad:
|
da ultima e mult mai buna la toate capitolele si scuze de copiat si la age tau nu cred k multi desenam asa scuze si ultima e buna poate ceva mai multe detalii
|
eu nu ma uit la varsta .... mi se pare irelevant in majoritatea cazurilor ... dar dak tu desenezi asa la 12 ani ... e uimitor
|
Quote:
|
acu nu t umfla in pene... am si eu aproape 200 la dosar :D
|
Quote:
|
dak vrei se curata... dar sunt discutii relativ legate de subiect ... mai baga nijte desene :p
|
:?:
Quote:
|
mai stiam persoane care colorau in acuarele... e cea mai grea metoda cred... recomandare... cand colorezi ... nu gresi ... k nu poti corecta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning