![]() |
Re: bmw e36
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Conteaza foarte mult de starea motorului,cum ar fi anul, modelul de masina de pe care vine,automata sau manuala,cum a fost intretinut etc...
Eu am avut 2 motoare de 2.0, ambele vanos,cel original din 93 mergea perfect pana s-a dereglat vanosul :)) cu un consum extra-urban de 7L/100Km. cu jante pe 15,cu jante pe 17 nu am scos mai mic de 9 extra-urban, si in oras cu 15 aveam un 10 si cu 17 un 12! In loc sa il repar am hotarat sa iau altu` .. l-am pus si a fost cea mai mare greseala a mea :)) nu am scos consum sub 15 :))) Repet, conteaza foarte mult motoru` si mai ales cat porti la papuci :)) 2.5 nu am avut deci nu cunosc.. dar la 2.0 in mintile lui ii faci un cosum mediu de 10 fara probleme! Numai bine! :paper: |
Quote:
|
daca masina va fi adusa din Germania o bag la bulgari daca nu fac nimic astia cu taxa ... daca va fi luata din tara va fi inscrisa pe cineva care nu plateste impozit si care are reducere la asigurare :D :">
|
Quote:
|
nu stiu ce voi lua pana la urma .. dar sigur vor fi 6 cilindri sub capota :D nu ma descurajeaza consumul la 2.5 e normal sa fie mare .. sa am un consum de 8-9 in afara mers lejer la un motor intretinut (2,5) e tot ce conteaza ...restu asta este ... cat o vrea el :X :D:D
|
Știu ca faceți de astia cAre au instalatie de gaz pe bmwuri . Radeti de mine ca eu am gaz pe un 1.8i si eu rad de voi in timp ce eu mă plimb si nu îmi fac griji de consum .12 l La suta
|
Quote:
|
Quote:
325 - cel mai mic consum extraurban 6,3% la 90km/h - Atunci am mers de la ploiesti la bucuresti cu mare grija pt ca imi batea cardanul. Altfel m-as fi dat la ea si n-as fi scos consumul asta niciodata in viata mea... Mers normal 8-10-12/100km extraurban - depinde de cum te dai la ea. Calculul e simplu: dupa 100 la ora iti ia un litru in plus pt fiecare 10 km + viteza. La 230/h ia 23% In blana. Eu si afara merg cu motorul turat.... deci ai putea avea si consum mai mic... Nu prea o las sub 4000 nici la drum intins si-mi cam place in regim de competitie :D Ziua mers bara la bara 17-20 Bucuresti Forja noaptea cu schimbat doar in 6000 15% in bucuresti Forja ziua in trafic 22-23% Am avut 2 motoare 2,5 si ambele aveau acelasi consum. - ASa consuma la stilul meu de mers. La mers extraurban 328 e mai economic pt ca are diferentialul mai "lung". Adica are raportul 2,93 iar 325 are 3,15... 320 extraurban consum mai mult decat 325-ul. Are raportul diferentialului de 3,45 POati sa te gandesti si la 318is - consum mai mic decat 320 si performante aproape identice.... Am avut un 318is si mi-a lasat o impresie buna. Extraurban 6 , urban 10-11... ( mers lejer. la 318is nici nu prea poti sa-i ceri mari performante...) Merge 195km/h in blana cu 4 persoane in masina dar acceleratia de la 80 in sus e jenanta... |
ms de raspuns si de sfaturi 'the rifle' ! restu va certati intre voi ... mai bine ati zice ceva util intrebarilor mele :P ! ms mult
|
Nu fii atat de speriat de consum pt ca toate masinile consuma mult. Ieri am mers pana la brasov din bucuresti cu 2 prieteni cu un opel corsa NOU. Are 2600 de km masina. Motor de 100 de cai si cutie automata . Media a fost de 120 KM pe ora dar au si fragmente de drum in care i-a dat 140-160. Printre munti am mers cu 60-70 iar prin statiuni cu 30-40...
Consumul meidu a fost de 11,8 ... Enorm Daca as fi intrebat pe forumul Opel cat consum un opel extraurban as fi primit raspunsul ca mai mult de 7 nu consuma ... |
Quote:
|
Tot nu inteleg ce nu-ti ajunge sa potolesti minora... Sistemul de franare ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning