![]() |
Re: Fotografii October Tuning Festival
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu le pun toate ca nu am rabdare :)
|
alo domnul moderator care va okupati de sectiunea asta si de dezvoltarea forumului .. ce afirmatie e aia ?:twisted: :twisted:
|
3 Attachment(s)
:D
Pun si eu asa de efect doua, trei poze. Calitatea e cam proasta ca-s facute cu telefonul |
Quote:
|
si mie mi-a placut
am zis POZE!!!!! |
multzumim..apreciez gusturile voastre...Si eu sunt mandru ca a stationat sub "Brandul"-Need-For-Tuning..adica la mine!
Sandrei..imi place si ride-ul tau..mai ales cum suna..oricum la BMW-ul ala mai urmeaza lucrari..cea mai super o sa fie schimbarea motorului..un M3 :D |
Tekno,,ms de poze..esti un fotograf innascut :P ..cand potzi ardemi-le si mie pe un CD..ms!
|
6 Attachment(s)
poze din nocturna :) de la paparazzi
|
deci a fost super frumos dupa ce se vede in poza pacat k nu am putut ajunge acolo :(( :((
https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/24320-e90-bmw-320d-2006-a/page-5.html |
au fost atatea fete frumoase! am vazut eu...toata lumea le poza! de ce tineti pozele pentru voi? labagiilor :D PUNETI FEMEILE!@!!@@!
|
Quote:
E ok ! Multzam` fain Tekno ! |
......nu inteleg ce era cu spatiul gol din capat, acolo in fata si in spate la mercedes S classe....
spatiul acela gol de care vorbesti tu era alocat etapei a 4 db Drag mai exact acolo sau masurat masinile ... Felicitari Sfigmo audio!!!! |
doamne dumnezeule, va implor!!!!!! puneti poze!!!!! nu va mai laudati ca aveti aparat !!!! pune-ti poze!!!!!!! :))
|
18 Attachment(s)
inca cateva poze.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning