Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   PROVOCARE POZE TUNING HONDARUL vs. LUCA (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/2526-provocare-poze-tuning-hondarul-vs-luca.html)

luca 14-11-04 12:20

9 Attachment(s)
Ma esti nesimtit nu mai baga femei ca-mi tremura mana pe mouse. Problema e ca deja se incarca greu sper sa apucam sa umplem, ca am cativa giga. :lol:

HalbaSus 14-11-04 12:21

Bine-asa baieti... vad ca lupta merge cot la cot. Dar pana la momentul votului mai e... asa ca daca vreti sa castigati votul meu atunci bagati fiecare 9 poze cu interioare (nu ma intereseaza interiorul portbagajului plin cu difuzoare ca asta a mai fost)... interioare frumos lucrate... si aveti votul meu... (P.S. alea care le-ati pus pana acum nu se iau in calcul, desi sunt frumoase si alea :)

Hondarul 14-11-04 12:25

9 Attachment(s)
Sweet, sweet... But not enough !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Volumul: TUNING AMERICAN a la SNOBISM... :lol: :lol: :lol:

De cacat, dar impresionant... :lol:

shadow 14-11-04 12:35

Hondare deocamdata te-a cam facut, si nu zic asta pt ca sunt cu el in club!!!
Apropo: Go Go Go Cristi!!!!

Hondarul 14-11-04 12:37

Se vede asta si la clasament... M-a facut cu muzica aia smechera a lui... ATAT !!!!!!! Si lupta crancena inca nu s-a sfarsit... :lol:

MaF|OtU 14-11-04 12:42

S-au incins spiritele :lol: :lol: CooooL :!:
Tot asa baieti ... :!:

P.S. De la atatea poze mi se incarca pagian ca naiba :!:

luca 14-11-04 12:43

9 Attachment(s)
Mai baieti e de belea mie nu imi merge bine eu nu mai vad pozele pe care le-am pus sper sa le vedeti voi.
Randu meu.
PS la voturi o sa castigi ca te voteaza tot 4ss, astia de la mine nici nu stiu de ce facem noi aici. :lol:
Daca tu ai bagat din alea bag si eu ceva special.
GATA ASTA E ULTIMA PT. ACUM, AM NISTE TREABA SI DUPA CE REZOLV TE MANANC :lol:
NOROC.

Hondarul 14-11-04 12:51

9 Attachment(s)
Lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Auzi tu ce pune el acolo... Poze din galeria 4tuning... Ce bascalie... Showcar-ul Alpine... :wink:

Bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

ps: MARFA RAU ULTIMELE 3 POZE DE LA TINE !!!!!!!! :clap: :clap: :clap:

shadow 14-11-04 12:52

Hondare daca tu reusesti sa bati ultima poza al lui Cristi esti tare!!!!!

Hondarul 14-11-04 12:55

1 Attachment(s)
Tare rau poza omului... Dar cu asta sa zicem ca este egal cu cea pusa de mine... Adica asta.

luca 14-11-04 12:56

1 Attachment(s)
Sorry acum nu mai am timp, dar revin special pt. tine. La cate poza am nu mai stiu care de unde sunt.
Pun una ca ma grabesc.

Hondarul 14-11-04 13:04

1 Attachment(s)
Si eu tot una...

Oare exista ceva in lumea asta mai tare si mai adevarat ca un Ferrari Enzo convertable si cu tuning deasupra ????

luca 14-11-04 14:27

1 Attachment(s)
Da chiar mai bine ne batem in cate o poza ca altfel umplem pagini intregi si merge din ce in ce mai greu, nici nu mai vad ce poze am pus. Hai ca iti dau replica.

Hondarul 14-11-04 22:38

1 Attachment(s)
:arrow:

Mdeah... La muzica trebuie sa ma declar infrant... Dar la tuning... :twisted: :twisted: :twisted:

B 68 VLD 15-11-04 05:39

Luca, cu poza dsc02110.jpg, m-ai atins la sufletel. Linie Kicker. :shock:

Quote:

Oare exista ceva in lumea asta mai tare si mai adevarat ca un Ferrari Enzo convertable si cu tuning deasupra ????
Cred ca da, un Enzo break + tuning! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:20.

- Copyright 2026 4Tuning