![]() |
Re: E36 - Cabrio 1.8i
Quote:
|
Quote:
|
De ce sa iti iasa taxa 3500 euro? Ar trebui sa fie undeva pe la 2200 maxim cu noua taxa nu mai mult. Apropo daca o treci pe o persoana cu dizabilitati tot nu va fi pe numele tau si tot cu procura vei circula la fel ca pe Bulgaria. Persoana cu dizabilitati locomotorii trebuie sa aiba neaparat permis de conducere si va trebui sa o adaptezi sa aiba acceleratia, frana si ambreiajul langa volan si din cate am auzit asta doar la centre speciale din tara si asta fiind valabil doar la cei cu handicap locomotor. Stiu cateva astfel de persoane si mi-au spus ca daca te prinde politia ca le conduci masina ti se aplica masuri drastice. Nu am vrut sa iti tai elanul dar am vrut sa iti deschid ochii ca e aproape imposibila treaba.
|
Quote:
vreau sa-ti spun ca nu ai dreptate, persoana pe care este inmatriculata masina nu ii trebuie carnet, eu v-oi fii trecut ca si insotior, cu procura ai dreptate, eu m-am interesat si mai ramane sa fac doar actele, iar politia nu are nicio treaba cu mine, acum 2 luni cineva a inmatriculat masina pe matusa lui si nu poseda permis si nici nu a trebuit sa modifice masina. iar cu taxa cam atat este, daca era de prin '95 era cam cat ai zis tu, masina e E2. |
Quote:
Si esti sigur ca nu trebuie sa o adaptezi masina si sa nu faci nici o schimbarela la cerintele lor? Esti sigur ca masina poate fi trecuta pe handicapat tu fiind trecut ca insotitor si merge? Spune-mi si mie ce acte trebuie facute si unde ca am si eu o pisica si un unchi care m-ar ajuta pentru asa ceva doar ca nu are permis |
Quote:
|
Quote:
Astept un semn cand stii ceva.ms si bafta |
7 Attachment(s)
:arrow:
|
nu ai citit pm-ul de la mine ??
|
Ziceai ca e hard top.. :(
Oricum e frumoasa , bafta , multi km fara probleme. Mai ales in tara asta , sa mai ai si probleme, te *** pe ele masini , iti iei motor si mori si fericit , pe el :)) |
pai da, am si hard top :) nu vezi in primul post unde am pus si poze ?
|
o intrebare am la voi: Merita sa il dau pe un E46 318i din 2000 tot neimatriculat?
e cam prosteasca intrebarea dar na, sunt putin in dubii. eu sun 95% gata sa fac schimbul... |
nici inmatriculat sa fie e46 nu o schimba ;) e una din cele mai frumoase masini e36 cabrio ! sa ai parte de ea mult timp ;)
|
hai sa iti dau citroenul meu ... macar e imatriculat
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning