![]() |
Re: Bmw e36 pisica cu "Buton" !
Quote:
Urca-te pe masina mea cu Nr De Prahova :lol: https://www.youtube.com/watch?v=wSRgMuRUnSo :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moooooooooooooooooooooooor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imi place asa cum esti cu figuri de Bucuresti si ai sa ajungi sa ma iubesti chiar daca sunt din Ploiesti :drunk: :drunk: :drunk: Si tu o iei de la scara si tu poti sa aplici vrajeala :lol: si tu spui vorbe frumoase...peste toti cu 2 clase :lol :lol: :lol: :lol: :lol: !!! Vezi ca ii place in Tobe...dar pune-ti cauciucuri cu protectie la buza jantelor ca nu se stie..si daca strambi jantaaaaaa :(:(:( e grav :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: |
3 Attachment(s)
Quote:
sunt la bazar cu 13 milioane !!! https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...e-rh-10-a.html |
Quote:
=)))))))))) frumos tare pana in limitare=))))))):)))) dau in ea pana la sarme=)))))))) cat despre jante brock B1 ma coafeaza mai rau:)):X |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
esti slab:( |
Quote:
|
Si visele lui marean cu pure white au fost doar vise....nui rau:):)
App daca te intereseaza un set de B1 10J anunta-ma ca s-ar putea sa le dau ca vad ca deja toti vreti sa va puneti pe pisica :) |
1 Attachment(s)
data cu ruj:))))))
|
Sa o stapanesti sanatos.Asteptam sa vedem ce iese din ea ca nea' Marean nu s-a mai tinut de cuvant.Oricum in 2 cuvinte cu ce are pe ea acum: TUB masina!
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa "jucaria" ;)) , succes cu ea , si astept poze cu mai multe modificari
|
Deci nu mi vine sa cred .... Ori a fost o pacaleara de 1 aprilie ? Marean care este , ai dat pisicutza ? Am ras cu lacrimi la povestioara ta cu grupurile sparte, rupte etc :D . Radu chiar sunt curios de ce planuri ai cu masina .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning