![]() |
Re: E36 - AR 09 RNX
21 Attachment(s)
Una dintre cele mai urate dracii pe care le-am vazut vre-o data.
Cu siguranta este in TOP. Plasa rosie ?! Nu intelege gresit, absolut NIMENI de aici nu este invidios ca ai o masina plina de fibra urata. Nu spune nimeni sa nu iti faci masina deosebita, dar daca nu stii, sau nu ai finantele necesare, macar fa-o frate simpla si frumoasa, ca strici o masina degeaba. Sa stii ca un mpaket, facut cum trebuie, nu cum sunt pline strazile, atrage multe priviri. Intradevar, in nici un caz la fel de multe ca o masina plina de fibra si hidoasa, dar macar atrage numai priviri incantate, si nu oripilate ... O sa pun cateva poze cu exemple de masini care nu sunt M-pak ca sa vezi ca se poate ... |
3 Attachment(s)
Si acum dovada, ca o masina stock, dar facuta cu cap, arata muuuuuuult mai bine ca a ta ...
|
Quote:
Quote:
Quote:
va multumes pentru sfaturi astept in continuare ....la sfarsitul saptamani o sa pun niste poze cu pisik vopsita sper sa iasa bine |
eu ajtept rezultatul final :D kiar sunt curios ce o sa iasa... deci succes
|
Quote:
|
frumoasa masinutza (stock) chiar arata bine , na fost omorata , pacat ca vrei sa o umpli de japan pe ea ... dar cum au mai zis si alti , gusturile nu se discuta , sunt curios care e rezultatul final ,astept poze ;)
@parerea mea ... lasata pe burta , genti , daca tot vroiai sa modifici la ea , faceai niste evazari pe la aripi , paket M ..... etc etc sunt multe exemple dar fiecare cu gustu lui, succes in continuare |
Quote:
|
Quote:
|
Vad ca nici una dintre poze cu masina ta nu e facuta in Arad....dc nu stai in Arad?
App unde ai facut modificarile? In Arad? Sincer nici mie nu imi place ce ai facut.... dar nah tie tre sa iti placa |
Quote:
body kitul l-am comandat di bucuresti si modificarile le-am facut in arad |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da-mi un pm cu cat ti-a iesit vopsitul integral la masina la ei... sa nu iti mai poluez topicul |
2 Attachment(s)
ce pot sa iti spun?
daca tie iti place sa o folosesti cu placere Dar daca o sa vii vreodata vinerea seara pe la patinoar sa sa vezi masina mea si alte cate bmw-uri stock sau ma rog Mpack lasate jos si poate iti schimbi parerea Dar fiecare cu gusturile lui baffta multa cu masinuta iti pun si doua poze cu masina mea inainte sa aiba bara de M sper sa nu te superi https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...aubau-car.html si aci este masina mea |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning