![]() |
Re: EVO ROX
destul de mult numai conteaza ..oricum nu mi-am scos investitia dar asta e..aveam probleme cu vecinii decat sa il tin in garaj mai bine lam dat la cineva sa se foloseasca de el ;)
|
Quote:
|
foarte foarte foarte tare :)) era si obositor sa mergi cu el .. eu deja vroiam scuter de mers toata ziua nu ma puteam abtine sa nu merg cu el cand era vremea buna si un high end nu e de mers cu el toata ziua.. de exemplu nu puteam sa duc pe nime ca se rupea cureaua cu 2 persoane ..tot timpul se intampla ceva la el daca mergeam distante lungi cu el din cauza turatiei foarte mari pe care o dadea selettra ..seara iara nema lumini..era aiurea deja ..va sfatuiesc pe toti care vreti sa va faceti scutere de genul asta sa va ganditi de 3 ori inainte daca merita ;)
|
Quote:
|
tu esti copil ce sati zic eu tie ..dupa ce bagi bani ce iam bagat eu in scuer poti spune ca exagerez da asa nai de unde sa sti cum e un high end daca nu ai avut tu unu asa ca numai vb din burta ;)
|
Quote:
|
is multi din arad pe forumu asta majoritatea ma cunosc i stiu ca scuterul a fot almeu..si stiu ce cutere..motoare am avut etc ;) maturizeazate umpic si tu..pe alte forumuri ziceai ca is tepar ai votat sa dispar de pe alte forumuri si aiurea asa ca dispari..topic closed
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning