![]() |
Re: Cumpar proiector E30 Ursulet modelul 1 <'87
astept oferte........................
|
Ma intereseaza doar un proiector, dar daca sunt la un pret convenabil le cumpar si pe amandoua. Doar in stare buna, sa nu fie spart/e sau crapat/e. Nu am pretentia sa fie ca nou dar nici sa nu mai am ce face cu el. Doar modelul 1 ma intereseaza, prefacelift. Sa fie original/E de urs, Hella, din sticla. Preferabil ar fi sa fie cu tot cu suport. Poate fi galben/e. Telefon: o764.7o1.oo5 YM: cipilica 79 sau p.m. |
.........:arrow:............
|
Sincer nu ma grabesc, dar ar fi bine daca as gasi :lol:
|
Ma intereseaza doar un proiector, dar daca sunt la un pret convenabil le cumpar si pe amandoua. Doar in stare buna, sa nu fie spart/e sau crapat/e. Nu am pretentia sa fie ca nou/noi dar nici sa nu mai am ce face cu el/ele. Doar modelul 1 ma intereseaza, prefacelift. Sa fie original/e de urs, Hella, din sticla. Preferabil ar fi sa fie cu tot cu suport. Poate fi galben/e. Telefon: o764.7o1.oo5 YM: cipilica 79 sau p.m. |
Astept oferte............
|
Sa fie in stare buna... Plata fara alte comentarii. La pret convenabil cumpar set.
0764701005 |
:arrow:.............................
|
Ma intereseaza doar un proiector, dar daca sunt la un pret convenabil le cumpar si pe amandoua.
Doar in stare buna, sa nu fie spart/e sau crapat/e. Nu am pretentia sa fie ca nou/noi dar nici sa nu mai am ce face cu el/ele. Doar modelul 1 ma intereseaza, prefacelift. Sa fie original/e de urs, Hella, din sticla. Preferabil ar fi sa fie cu tot cu suport. Poate fi galben/e. Telefon: o764.7o1.oo5 YM: cipilica 79 sau p.m. |
Poate gasesc si eu un vanzator serios care vrea sa vanda ca pana acum m-am saturat de povesti :mad::mad:
|
Valabil!!!...........................
o764.7o1.oo5 |
am eu 80 ron setul
|
Ok.
Pune te rog 2/3 foto cu ele sa vad despre ce este vorba. Daca sunt in regula le cumpar sigur. Lasa-mi si un numar de telefon sa te pot contacta. Mersi. |
Quote:
Oricum sunt modelul pentru facelift. Deci anunt valabil :arrow: 0764701005 |
Proiector dreapta sau set pentru prefacelift.
Astept oferte. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning