![]() |
Re: Caut Alpine 7998 (phantom face)
3 Attachment(s)
Cred ca la anul o sa ma despart eu de al meu pentru Pioneer P99rs. Insa la acesta nu mi place asa mult meniul. Are avantajul ca este 4 way si inca cateva de care nu sunt atat de interesat.
Eu la al meu nu am avut probleme cu banda pentru ca l am tinut 99% deschis si masina in garaj:-). Il mai inchideam poate odata pe an cand ma duceam la mare sau prin alte orase. Foarte rar a culisat mecanismul pentru ca ma asteptam sa fie probleme daca il deschizi de prea multe ori. |
Quote:
|
Ba da dar cand o sa am bani de pioneer. Pe la anul , prin primavara cred.
Este si Rellax interesat sa l ia! Te anunt cand ma hotarasc. Numai bine si La Multi Ani ! |
De ce atat interes pt Hu ul asta daca nici macar nu are amplificare? nu ma pricep,ce face mai exact el de banii astia?
|
Quote:
Sant foarte multe lucruri pe care inca nu le stii, dar cautand sau intreband vei gasii raspuns la orice!!! Spor la sistemul dorit…... |
mai esti interesat de alpine cda 7998 ? pot face rost de un cda-7998r singura diferenta intre ele este ca acesta are iesire optica.
|
Salut, da, sunt interesat. L-am vandut pe al meu, dar mi-e dor de el... astept un semn cand e disponibil. Multumesc!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning