![]() |
Nici nu am cum sa fiu eu ( ma refer la gruparea MR ) suveran in cursele organizate de LR si NSL pentru ca in definitiv....voi le organizati. Deci mi se pare absolut normal sa fiti suverani. Asa cum si noi am fost suverani in putinele ( respectiv 2 ) eventuri pe care le-am organizat intr-un fel sau altul. Am inteles ce ai vrut sa exprimi. A fost doar o gluma menita sa mai destinda putin atmosfera.
Cu Respect |
-Ce tot o suciti atat ???? Nu stiti sa cititi :\"COMUNICAT LEGAL RACING & NO SPEED LIMIT\">>MAI CITITI-L ODATA!!!DE DOUA ORI DE MAI MULTE ORI PANA INTELEGETI CA NU SCHIMBAM NIMIC FATA DE VOI!!!!!!!
-EU DEJA M-AM PLICTISIT SA VA MAI SPUN . LA CURSELE NOASTRE VOI NU EXISTATI!!!! CHIAR NU INTELEGETI????? |
Florica, nici nu am pretins sa existam la cursele voastre.
In fine daca asta vrei sa crezi imi pare sincer rau. Oricum, indiferent de ce pozitie aveti voi, la cursele / eventurile noastre veti fi intotdeauna bine veniti. Cu respect |
LEGAL RACING
Va readucem la cunostinta ca orice membru poate avea o parere proprie dar aceasta nu este neaparat pozitia oficiala a Clubului Sportiv Legal Racing. Legal Racing nu si-a propus agresarea de nici un fel a nici uniu club, preferand sa-si manifeste deschis in principal simpatiile. Legal Racing nu recomanda simpatizantilor cum sa se comporte ladsand la nivelul de apreciere al fiecarui individ modul de actionare si exprimare. |
LEGAL RACING
Daca apar neconcordante de comunicare va rog sa ma contactati personal, anuntandu-va ca daca Legal Racing ia vreo pozitie, hotarare de orice fel nu sunt strain de ea, ba mai mult probabil imi apartine. Orice alt tip de comunicare nu are valoare concluzile fiind nule, alte discutii neavand decat caracter de discutii particulare ce pot fi interpretabile putand genera tesiuni si mai mari. In acesta perioada Legal Racing elaboreaza hotarari, atunci cand este cazul, impreuna cu No Speed Limit, partener traditional. Nu excludem pe viitor posibilitatea colaborarii si cu alte cluburi care vor fi agreeate de LR si NSL. Cele mai bune urari! |
important
In cateva ore se va da un comunicat important din partea Clubului Sportiv Legal Racing. O hotarere foarte importanta. |
Re: SUPERSPORT
Gratzian: Tinand cont ca atmosfera generala este de detensionare a relatiilor, nu vad de ce sa mai intretinem conflictele?? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning