![]() |
Re: Vand Urs 1.8 coupe 89
un pret doar pentru ursul coupe?
|
Re: Vand Urs 1.8 coupe 89
Doar ursul coupe 1900 € fix. Cabrio separat 800 €.
|
Re: Vand E30 coupe + E30 cabrio
la cel cabrio:niste poze cu soft topul ? am vazut ca e terminat....s-au luat nr rosii vreodata?
|
Nu s-au scos nr rosii niciodata.
Masina e in romania din 2005. Am cumparat-o de aici, am vrut sa o inmatriculez dar acum vreau sa plec din tara si asta e motivul pentru care le vand! Am doar brieful mare la ea si numerele de tzol de cand a fost adusa. Se pot scoate nr rosii, am intrebat la politie. |
2500€ negociabil ambele.
Fiecare masina are 2 seturi de rotzi! |
Quote:
Se vede ca nu e bun... Ce altfel de poze sa pun? |
Pana luni 16 mai 2000€ ambele!!!
Plec din tara! |
Cine nu poate oferi cat cer,
sa nu insiste, nu le dau degeaba. Am primit o oferta de genul : "iti dau 3500 lei pe cel inscris alb" Pretul de marti 17.05 va fi din nou 2500€ neg pt ambele! |
nici tu nu stii ce vrei...scazi preturile,le maresti...ai spus ca vrei 2000 euro pe amandoua si ca sub 6500 lei nu o dai pe cea alba..adica o pui in 1700 lei pe cea rosie cabrio?in cazul asta o iau eu pe aia...nu iti bati joc de tine,iti bati joc de cei care vor sa cumpere.bafta
|
Quote:
Ce nu intelegi??? Cred ca scrie romaneste in anunt: "ambele=impreuna" are reducere... Au afisat si pret separat! 6500 roni e ultimul pret pt cel alb de la 1900€ cat am scris . Te-ai ofticat ca ti-am refuzat oferta de 3500 Roni pt ala alb? Si mai ai si tupeu sa imi ceri sa ti-o duc eu la bucuresti ca tu nu ai cu ce te deplasa:)) Mergi si cumpara-ti urs din padure la banii aia omule! |
Up......
|
ce misto e cabrio,nu te intereseaza un e36 325tds break 96 pe astea 2 + diferenta ?
|
Le vand pentru ca plec din Rom, altfel nu le-as vinde ca imi plac si mie...
De cabrio chiar am vrut sa ma apuc sa-l restaurez complet in vara asta. Am uitat sa trec oglinzi electrice.. |
Valabil
|
2200€
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning