![]() |
ok,am inteles.Neon de unde ai facut rost?
Cu 15 mil vrei sa dai tu bicla aia cu astfel de echipare?Nu ti se pare cam mult ??? |
:)
NU mi se pare deloc mult ! I think so... :) ! Oricum cine vrea bicicleta un SMS la 0788425223 si mai vb :) ! Neonul l-am luat de la un magazin de TUNING (Cridem Oradea) -> www.accesorii-auto.ro
Vreau sa-mi vand bicicleta si sa-mi iau motor ! :))) |
sincer e kiar o prostie ca nu ti-ai pus varsta ta adevarata...ia uitate la mine...e varsta mea adevarate!si la 16 ani ai voie cu scuter de peste 50cmc!eu am condus si masina de la 14 ani si acum daca mi se mai iveste vreo ocazie o voi conduce!1 :P
|
Re:
Quote:
Si... cand ai condus masina, erai in legalitate? |
:)
Acu` ce te dai mare ? Daca te zic la Nenea Politzaiu` ca ai mers cu masina la 14 ani ??? :)))) !!! As vrea sa va intreb ceva pls ... de la 14 ani cu ce motoreta am voie ? TREBUIE SA AIBA NEAPARAT PEDALE ???
ajtept parerea voastra ! |
Ai mai intrebat asta ... ai facut chiar un topic special ...
Eu zic sa nu te apuci sa intrebi acum pe toate topicurile acceasi problema :!: ... Uita-te pe topicul creat ... ca o sa scrie lumea acolo .... :wink: :wink: :wink: :wink: |
Re:
Quote:
|
Quote:
si cred ca Hondaru stie destul de bine in ce an s-a nascut, nu crezi? |
ziua lui este pe 19 luna viitoare, de aici aproape 22 de ani :lol: :lol: :lol:
|
1.Rog daca se poate sa nu fiu atacat,scopul acestui mesaj nu este acela de a 'dezgropa mortii' !!!!!!
****Stiti ce vreau sa pun acum pe bicicleta ???? un sistem audio.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!va rog daca se poate sa nu ma injurati !!bicicleta e 'pe butuci' !! Nu pot sa incarc poze..off..daca ma poate ajuta cineva si sa le puna el..sa ma contacteze pe messenger:donhackerwithvanilla !! :peace: |
cumpara-ti si tu un radio din targ pe baterii si un suport de prins pe ghidon si gata sistemul audio :D
|
auzi.. dar.. tu pe ce lume traiesti ?
nu s-au pishat pe ei de ras oradenii destul ? (cand au vazut neonu`) ? vrei sa pui si muzica.. ia-ti dreaq un mp3 player.. si gata sistemul audio .. doamne ce idei ai .. cretin topic.. |
Re:
Quote:
|
facem un pact...
ma duc la psiholog... dupa .. ce iti pui tu spoilere / praguri / eleron / muzica / jante pe bicla.. bine bai STREETGLOW ?! |
daca continuati cu cearta ...va rog sa va mutati la versus pt k o sa va sterg toate posturile!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning