![]() |
Re: Vand Paste abrazive de polisat si lustruit
Quote:
Cum intru in posesie, si cat costa transportul? |
Quote:
Trimiteti prin Mail sau MP adresa de livrare. |
nu ma grabesc chiar atat de tare, poti trimite cu posta romana, e mult mai ieftin.
iti trimit datele pe PM |
Up...!
|
Up...!
|
3 Attachment(s)
Salut...Am si eu cateva intrebari pentru ca as fi interesat de produse dar sunt cam nedumerit si te-as ruga sa ma ajut si pe mine.
Eu am am inceput sa imi polisez jantele mele,nijte borbet T 9j toate 4. Ideea e ca eu m-am apucat de una,am luat-o cu jmirghel pana la 2000,apoi i-am dat cu polish. (am sa iti atasez cateva poze).As dori sa imi recomanzi pasta abraziva pentru a-i da lustru cat mai evident atat buzei si daca se poate sii miezului jantei cat si ce disc cu pasla pentru miezul jantei. Multumesc anticipat! |
Pasta ar fi Lea Glomax si pe urma cu Lea Mirrormax.
Ca disc, poti utiliza, ori un disc de carpa, ori una de pasla si cel putin o pasla cu tija pentru locurile mai greu accesibile. Daca lucrezi cu masina de gaurit recomand discul de carpa 2 buc (pentru fiecare pasta) de 100 mm sau 2 buc pasla de 125 mm (tin mult mi mult decat discurile de carpa) si 2 buc pasla conica cu tija. |
recomandati-mi o pasta mai abraziva pt scoaterea zgarieturilor de pe buza jantelor.
deci am facut cu smilgher cu apa pana la 3000, dar parca tot nu sunt scoase toate zgarieturile... |
Quote:
|
Pachet POLISH pentru ALUMINIU si aliajele acesteia
http://abrazive-scule.ro/images/set1.jpg http://abrazive-scule.ro/images/app_neferoase.jpg Pachet ce contine totul, necesar pentru polisarea jantelor:
Avantaje:
Pret: 95,00 lei Transport Gratuit in toata tara! |
cu pasta Lea Glomax si cu disc de pasla pot indeparta straturi de vopsea si sa finisez aluminiul care are zgarieturi mai mari (adanci) ?
|
Quote:
Daca zgarieturile sunt mai adanci ca urmele lasate de un smirghel de granulatie de #360, inainte de pasta trei sa dai cu smirghel, pana ajungi la granulatia de #280-#360. Cel mai usor este cu perii lamelare cu tija, cu diferite granulatii, pe care le gasesti aici Acum deja poti sa dai cu pasta Glomax, care va scoate aceste zgarieturi si va da un luciu mediu. Pentru luciul final mai dai cu pasta albastra sau daca vrei luciu oglinda, cu pasta Mirrormax. |
buna, chromax green cat rezista pe jante pana sa trebuieasca repolishat?
|
Nu stiu exact, depinde de multi factori, aproximativ 3-6 luni.
|
ok multumesc pentru raspuns, ca am polishat jantele cu acea pasta si vroiam sa stiu daca rezista sau se ixodeaza repede, eu zic ca este destul de convenabil
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning