![]() |
Re: BMW E34 - o noua pasiune
scuze dar am uitat sa raspuns,l-am citit azi noapte si cred ca m-am luat cu altele :)
|
..frumoas e34..nu pare a avea rugina(puncte)..daca vrei am compresor de A.C. si ventilator (toata cutia de fapt ce contine si radiatorul din bord)..cu ceva piese de la tine ..pt exterior..si mult succes in continuare cu reconditionatul la bmw..
|
Quote:
|
Quote:
p.s daca ai pe cineva in oradea la nojorid este un 540i la dezmembrat facelift piele 8) . (asta era in toamna dar merita incercat) |
nu gasesc nicaieri capota facelift si cred ca nu pot nici sa pun capota normala cu grila de facelift ca iara nu da bine la linie capota cu grilele.. Motorul e mic,clar dar ii pun cip si ii scot catalizatorul iar dupa aceea va fi mai ok,acuma depinde si pentru ce folosesti masina,pentru mine o sa fie suficient 1.8-ul asta.
|
eu zic sa rogi pe careva din oradea sa se intereseze la nojorid
|
Quote:
|
m-as duce cu cea mai mare placere doar ca de oradea ma despart cam 2800 de km :lol:
|
Quote:
|
azi intra masina la vopsit,sa vedem acuma daca se nimereste culoarea ca sincer am mari indoieli.. Nem facelift nu gasesc piese,asta e..
|
1 Attachment(s)
asa arata masina inainte de vopsit,zilele astea sper sa o termin de adunat,culoarea a iesit cat de cat,nu sunt extrem de multumit,dar asta e..
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut am si eu o problema cu un BMW 525 tds 1993 mi s-a desfacut fulia dintr-o data intro curba am stranso si nu sa mai desfacut ar trebui sa ma duc la un service ce ziceti:D
|
Da,daca nu sunteti in tema cu mecanica sa verificati care fulie sau daca afecteaza ar fi bine sa faceti o vizita pentru siguranta dumneavoastra.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning