![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
ai scapat ieftin se repara repede
bine ca n a micsorat distantza mai tare :!: |
dap asa zic si eu ca am scapat usor...oricum dupa cum a fost impactul ma asteptam la pagube mai mari...oricum fatza lui era mai sifonata decat spatele meu :lol:
|
naspa....mi se pare mie sau ti-a indoit umpic hayonul???
|
mi s-a indoit putin si hayonul acolo la incuietoare
|
dar pleoapa? unde i?
|
pleoapa de pe stanga ,unde e strambata si capota mi s-a crapat si am dat-o jos ...
|
naspa rau de tot...imi pare rau horatiu
|
Accidente, tamponari, avarieri
3 Attachment(s)
Fratilor sa ma laud si eu putin:workout: ca sa fiu in rand cu lumea pai nu??;) Urmarea a intervenit datorita unei tamponari directe in MS-DOSul meu a unei bucatzi Solentza condusa de Marcel Taxistu.
|
Quote:
|
fratilor , potolitiva! in fiecare zi altcineva e pleznit? naspa bulan ! sa o rez repede!
|
bai acum pe bune. Se conduce din ce in ce mai nasol in orasul asta. Nu mai da lumea prioritate, multi o ard printre benzi, o gramada uita sa mai semnalizeze. E aproape extrem sa conduci in conditiile astea. Oricum am observat ca soferii romani sunt super tarani si pe strazile din afara tarii. Cred ca si invazia de bucuresteni a ajutat mult la conditiile de trafic. Pe de alta parte si taximetristi contribuie din plin la asta. Aia nici macar nu cred ca mai stiu de distanta de siguranta sau faze din astea.
|
mah da ce intampla...e sezonul accidentelor????
|
da.... vineri cand mergeam acasa pe la 18 si ceva in rasnov era sa o calce unu pe una pe trecerea de pietoni. omu isi verifica mesajele.... :evil: :x
a pus frana brusc si a venit unu din spate si l-a facut praf sub ochii mei:sad: n-a patit nimeni nimic grav. doar primul sofer avea ceva la gat |
1 Attachment(s)
giri :shock: :arrow:
|
cand s-a intamplat asta ma?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning