![]() |
Re: vand pachet m-technik 1
3 Attachment(s)
-nu exista bara Mt1 ,
-iti lipseste fusta de tabla -fusta Mt 1 se prinde de bara aia nichelata si de aripi si acopera fuata de tabla care tie iti lipseste -chederul al de zici tu daca e negru se chema Shadow Line(era optiune) EU AM AVUT UN KIT DE FIBRA PE URS DACA TE INTERESEAZA |
e urat..mi se pare ca am si fusta aia ..sid aca nu ma insel este chiar pe bara montata .. este cu tot cu bara desfacuta de pe masina .. dar nu cred k am dat eu atentie
oricum ..pachetul ramane la vanzare:D |
nu vrea nimeni sa isi faca ursu mtechnik 1 ? dupa o sa va plangeti ca nu gasiti nimic mtechnik 1 ..:))
|
nu vrea nimeni sa isi faca ursu mtechnik 1 ? dupa o sa va plangeti ca nu gasiti nimic mtechnik 1 ..:)) daca aveti ..mai luati un pachet sa aveti de rezerva:D
|
upppppppp.................mega super oferta 1200 roni pana pe data de 15..dupa pretul revine .sau pe bucati dupa 15 . 125 euro bara spate 125 euro pragurile 100 bara fata si eleronul (cumparatoru le da singur jos de pe masina)PRETURILE SUNT FIXE!!!
|
cumparati o bara de modelu 1(de inox) si pastreaza kit;)
|
Quote:
|
upppp anunt inca valabil
|
UUUUUUUUpppppppppPPPPPPPP 1200 roni pana pe 15 upp paket complet bara fata .spate praguri eleron.
|
susssss cu pachetu:D..
|
inca valabil..nu va mai ingramaditi asa ca am un singur pachet de M technik 1.
|
sus sus sus
|
lopezz - vezi ca un anunt se ridica o data la 48 de ore .
|
pachet mtechnik 1 bara fata bara spate .praguri si eleron ..toate plastic originale .1200 roni pret fix . hai suss accept si schimburi cu bari normale si diferenta
|
Re: [VAND] pachet m-technik 1
uuuupppp valabil pana saptamana viitoare ..dupa care nu se va mai vine ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning