![]() |
Mi-am amintit ce masina este. Este Oldsmobile. :wink:
|
Super filmuleztu .... super masina ...
Banuiesc ca l-ati vazut si voi ... Ce prere aveti :?: |
Masina imi place mult din cauza sistemului audio. Daca nu ati fost acolo live nu aveti cum sa intelegeti! :( Se auzea beton si a zis ca a dat decat 4000W RMS din 8000W RMS! :) Aia da putere fratilor. :shock: Masina a fost la intalnirea aceea de la Ploiesti cand trebuiau sa fie curse si nu s-au mai tinut!
|
Eu inteleg .... mi-a explicat unul cum a fost ...
Si cred tot ce a ce a spus ... Stiam si eu ca a fost la o organizare deasta .... da nu am retinut unde si cand :!: Detaliile mi le-a dat un prieten care a fost acolo 8) |
MAMA frate cum se aude :) mishto ... imi plac si neoanele din interior se aprind dupa bass :lol:
|
1 Attachment(s)
B 68 VLD masina asta e a ta?..sau ti-ai pus numele asta doar ca-ti place masina?
Despre ce e vorba in filmuletzu ala ca yo nu pot sa-l downloadez(imi da o eroare de explorer:( ) |
Quote:
Quote:
|
Frumos Nubira alte poze ai ? :twisted:
|
Uite-te si tu la pozele de la Prisma de la indemanare de acum 2-3 saptamani cand au fost!
|
Vlade tata ai ajuns vedeta, imi dai si mie un autograf? :lol:
|
Nu sunt vedeta si nici nu vreau sa ajung! Vedetele sunt altii! :wink:
Nefiind vedeta nu am cum sa-ti dau autograf, Cristi! :lol: |
Vreau autograf ! ! ! ! ! ! ! vezi ca te caut si-ti sparg rotile, si iti fur si un subwoofer, ca si asa nu am. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
o dam pe off-topic... :)
VLD`ule ya pune mey frate si u poza cu subwooferu` ala de`ti sarea eleronul la Ploiesti. :P (adica erau 2 sub,dar ala cu geam de sarea difuzorul pe Bitza-Urmatorul pas) :P |
1 Attachment(s)
Nu are geam dar in fine. Iti pun poza cu cel kicker de 400W RMS! Si eleronu imi cam sare de la bass! :)
|
Ma eu nici nu stiam unde ai statia acum o vad, de fiecare data cand ma uitam la el in portbagaj, ori era vreo cutie care nu ma lasa sa vad ori vreun pitic inghesuit pe acolo, acum vad si eu clar. :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning