![]() |
Re: ST VS.POLO GTI vs ibiza fr vs fabia rs
ia te uita..chiar azi postat..
https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/24954-kit-turbo-pt-motoarele-vag-1-8t-150-180-bhp.html k03?? pai aia e prima montata pe skodele de 1.8t! si pe primele passaturi parca? de ce nu or baga si ei k03 sport macar? |
k03 e pe astea de 150, k03s e pe 180 cai...nu difera turbinele intre ele, doar are nush ce componenta schimbata....lapsus :) park ceva cu wastegate... dunno... oricum, nu e f scump sa modifici un 1.8t astfel incat sa fie si fiabil, si sa aiba multi caluti...
|
deja americanii sunt experti in 1.8T. au destule. la TFSI vad ca kiturile sunt inca scumpe.
avand in vedere ca e masina din 2006 ma asteptam sa fie k03s.. oricum ibiza are deja :P. si ultimele skode cu 1.8T au tot k03s. de asta intrebam... oricum , motorul de 1.8 e unul dintre cele mai fiabile si cele cu care te poti "juca" cel mai mult de la VAG. |
ai gasit kituri d la americani? :)
dami si mie niste linkuri , k din cate stiu , erau unele in stare de proiect :) ontopic... dap.... e bun motorul, iar pe un quattro faci o masina de 400 m tare, si nu numai p 400m... |
Skoda FAbia nu are ce sa caute in aceasta comparatie....si ibiza....cu greu intra....batalia oricum se da intre Fiesta ST si Polo GTI
Ca look per total imi place mai mult Fiesta , doar din fata park e mai dragut polo.....ca performante sunt cam acolo....deci e o chestie de gust Merg pe ST pt ca stiu cum merge si m-a surprins placut |
si eu tot pe ST... nu stiu dar polo e patratos asa nu prea imi place... ST e e mai placut ochiului
|
dc zici ca ibiza intra cu greu? 180 de cai cu jucaria aia?!
|
Quote:
|
faptul ca TI SE PARE TIE nu e normal sa zici ca nu intra....blah blah! e aceeasi platforma tehnica. tot timpul peste tot vezi numai ST vs GTI? oricum, eu as alege Ibiza in fata Polo-ului. poate Polo o fi mai atent lucrat, dar imi place mai mult cum arata ibiza.
|
bogdan_wrc,degeaba te certi cu oamenii cand tu nici n-ai observat ca e vorba de Ibiza FR,care are 150CP nu 180CP.Motorul si transmisia sunt identice la Polo si Ibiza din aceasta comparatie.
Cat despre turbina K03S,e un K03 cu componente interne de K04. |
nu ma certam, explicam..
:) my bad. tocmai am vazut zilele trecute o ibiza CupraR si avea 180 de cai din 1.8T. cand am vazut ca scrie FR pe pagiona anterioara nu m-am uitat la putere.. dar am facut confuzia intre CupraR si FR. ca ambele au 1.8T. oricum, ce am scris era valabil pt 1.8T de 180 de cai. si raman la ibiza.. |
Eu votez Polo GTI... oare de ce ?
:D Lasind subiectivismul la oparte... Era cit pe ce sa-mi iau un ST, dealerul insa nu a fost de aceeasi parere cu mine, si dupa 3 luni ne-am despartit :D.. Foarte draguta masina (ST-ul), insa nu imi pare rau pentru alegerea facuta. Va zic doar atit ... Turbo. |
Quote:
Eu unul nu ma omor dupa ibiza |
Quote:
Al doilea criteriu este si pretul care nu e chiar egal iar la cat costa cupra iti iei o masina mult mai reusita. |
ibiza fr din cate stiu eu e diesel nu ? ,. cum comparati voi benzinarele cu dieselu ? este ibiza cupra ,. 180 cp benzinar , aia intra in comparatie
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning