![]() |
Re: Challenges || Tematic
1 Attachment(s)
Oldschool :D
Mai aveam multe de facut dar nu am avut timp |
Quote:
|
Ieri seara m-am grabit sa postez deoarece nu ajungeam acasa pana la ora 22 si am uitat de reflexiile jentilor. Daca s-ar putea , as vrea sa postez versiunea imbunatatita DOAR cu reflexiile facute deoarece am observat ca 2 useri au postat dupa deadline.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cand se face topicul pentru votare? |
se mai poate lucra autohtona ?eu tocmai m-am apucat de ea :-"
|
Se mai poate, hai ca te asteptam.
|
Da-o dracu de treaba
Si atunci cand e noul termen macar sa mai facem si noi la ale noastre |
Cand a fost battle pentru Chevy termenul a fost termen.. si acum? se lungeste asa dupa bunul plac?
|
Battle Tematic || Dacia
Am zis ca macar primul battle sa fie mai interesant... ca ati facut niste lucrari in graba. Rai mai sunteti! Cei cu lucrari mai slabe, sariti tare in fata, voi ar trebui sa stati in banca voastra, si sa lucrati. |
Quote:
|
Eu puneam in poll doar 2 lucrari ...
Daca se continua in bataia asta de joc , zic ca nu are rost sa continuam acest battle tematic ... |
Stiu ca am o lucrare slaba dar am vrut ca topicul sa se faca la timp incat tematicul sa se tina in timp ce se voteaza la celalalt ca sa avem timp si pentru ala
Cel mai bine ar fi ca pentru challenge-ul tematic sa fie timp de lucru 2 saptamani deoarece dureaza mult timp pana cand iti gasesti o baza care sa-ti placa Nu aveam nimic impotriva unei prelungiri dar sa se fi anuntat ca sa stim si noi sa mai lucram la lucrari |
Quote:
|
Quote:
Parerea mea . |
Urmatoarea tema pentru battle este: VW
Incercati sa veniti cu lucrari noi!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning