![]() |
Re: Golf mk3 - SNS
1 Attachment(s)
Quote:
Ce-am mai vazut prin poze...si cu rosu ar arata interesant.E un contrast bun cu, culoarea masinii. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
din pacate nu am facut prea multe poze, astea sunt tot ce am:
Attachment 1953671 Attachment 1953672 Attachment 1953673 in locul unde ar fi venit becul de faza scurta , am decupat si am aliniat lupa pe pozitia fostului soclu, ca sa trimita lumina in aceeasi directie, atentie la pozitionarea fata-spate a lupei, sa nu atinga sticla sau spatele farului. |
mersi mult de tot, raman dator.
|
frumoasa masina sa ai noroc de ea si tot ce ti-ai propus sa i faci:D
|
4 Attachment(s)
lowered...
Attachment 1960147 (scuzati praful de pe masina) hayon clean , fara stergator Attachment 1960148 si pentru comparatie , cum arata suspensia inainte Attachment 1960149 Attachment 1960150 |
da bine suspensia, dar jantele alea de 13.... parca nu sunt din acelasi film.
|
pai chiar nu sunt din acelasi film , au ramas din "episodul trecut" , urmeaza cele noi , cred ca saptamana asta
|
update: ceva care nu se vede, se simte, am golit catalizatorul, acum se aude mult mai frumos la turatii mici, si peste 3000-4000 rpm avem sunet racing , desi nu sunt amator de asa ceva ... imi place!
|
ai ceva fotografii din timpul operatiunii? Ti l-ai golit tu sau ai fost la service?
Daca ai fost la service cum ti l-a golit? Cati bani ti-a luat? |
la service
|
1 Attachment(s)
nici cea mai mica bordura din oras nu pot sa o mai urc... si imi place :D
Attachment 1971016 |
daca ii mai pui si o buza de GTI/VR6 .... nu o sa mai poti nici macar merge cu ea. Bravo, imi place... Low is a lifestyle.
|
foarte frumos arata asa LOW...asa o aveam si eu :D..dar nu prea puteam merge cu ea pe strada..era foarte joasa...:|:|:| niste roti ii mai trebuie aqm :>
|
1 Attachment(s)
da e joasa tare, dar nu chiar asa sa nu poti merge cu ea. acolo era cu buza pe bordura...
Attachment 1972044 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning