![]() |
Re: Dacia dedicatie....
Sunt sigur ca in curand o sa apara si logan dedicatie, facut oleaca de targ si cu jante cms
|
bai frate am si eu una acasa singurile dotari sunt jentile si cele 2 culori atat nimic mai mult
|
cred ca daca face logan dedicatie si o sa fie in 2 nuante o sa fie rosu toreador si bleu marin :)))
da si ai si turometru :P ca daca luai o dacie normala si o luai cheala nu aveai :)) |
pune si u niste poze cu masina :D
|
frate nu are motor 1.6 singurul lucru sunt gentile is culorile si apropo in talon scrie ca are 2 culorii
|
poate curand o sa pui si u niste poze cu masina sa o vedem si noi:D
|
stiu ca redeschid un topic vechi de mai bine de un an, dar pentru cine a ramas nelamurit:
dacia dedicatie beneficiaza de jenti aliaj din fabrica, finisaje mai bune, servodirectie si geamuri electrice. |
Servodirectie? Geamuri electice? Nu prea cred.
|
tapiteria difera, turometru in bord, 1.6 injectate, culoare in 2 tonuri (am inspectat una azi, daca nu ar avea acea dunga alba chiar pe linia masinii sar veea cat de buna este manopera la vopsea, adica de 2 lei) Jante CMS care au capacele DACIA, in rest totul este ca o dacie normala
|
si eu mi`am scos un vecin din casă in vederea analizării "dedicatiei" lui ... surpriză, nu are nici geamuri electrice, nici servodirectie ... masina cumpărată de la Pitesti de respectivul vecin .... si când l`am intrebat de servodirectie .. la bufnit râsu` .... ba mai mult, ma intrebat pe mine ce sistem am folosit la geamurile electrice .. asa că flăcăi luati`vă adio de la ideea adaptării fără probleme a servodirectiei :) asta dacă nu cumva cei de la Pitesti au cioclerit câte ceva la unele dacii :D ...
P.S.: speranta moare ultima... |
:shock::lol::lol:servodirectie,am vrea noi:lol:
|
cine stie ce nunate de gri se folosesc pentru a vopsi la fel ca la dedicatie
|
Quote:
|
2 Attachment(s)