![]() |
Re: Modificari facute la masinile noastre
tuner sti sa lucrezi cu fibra de sticla ?
|
Da rotty , deja am noua locatie popas merei inca facem curatenie si etc. curand sper sa ma apuc de lucru!
|
hmmm dami un PM cu id tau de mess , daca stai pe mess :P sa vb ...
|
Uite aici nr. meu 0786594678 dami un mesaj ceva si iti dau id-ul meu , oricum momentan nu fac nimik decat cateva mici chestii cred ca de pe data de 10 incepe treaba , bafta!
|
tunner nu am msge ... dami PM cu id-u ... mie ca dormi nu te sun acum :P
|
Va rog frumos indicatimi pe cineva care roluieste tabla , niste lamele de tabla de 4mm au in jur de 3 cm latime! Ft curand ma apuc de un proiect si am nevoie urgent de ajutor ! Mai doresc sa aflu daca cineva stie unde gasesc si eu doua spoilare late pentru golf 2 ! Bafta tuturor
|
salut, stiti pe cineva in buzau care sa repare fibra de sticla, mai exact un spoiler?
|
Spoiler (asa se intituleaza el) - 0765 456 798. E pe str Constitutiei.
|
multumesc
|
bad boy made it home
3 Attachment(s)
executat din fibra de sticla (kitt fibra de sticla mai exact)
|
numi place deloc cum ai facut-o .capota neagra ....bara neagra ..si restu rosie v :boxing:
|
10 Attachment(s)
restul pozelor cu pasii
trebuia sa fac cumva ..pana o vopsesc total :):):) pana una alta e frumoasa si asa:) |
8 Attachment(s)
imi pare rau ca nu am mai postat am facut mai multe recent insa zilele acestea am reparat golful 3 , al unui prieten. a lovito si la aripa din fata jos i se mancase toata tabla , in seara asta am si vopsito a iesit perfect nu se cunosc retusurile maine pun poze cu ea vopsita ! i-am vopsit tamburi spate si la grila pe fata cu rosu unde scrie gti :D ! si 2 poze cu un opel corsa tot al unui prieten i-am schimbat farurile ( cele vechi erau matuite si crapate ) si un polish complet !
|
salut....stie cnv unde as putea face in buzau un bad boy look la un logan si cat mar costa???
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning