![]() |
Re: R.I.P. Dr. ZOZO
odihneste-te in pace mare om mare caracter :( :( :(
|
Sincer nu imi vine a crede, cum zicea cineva mai sus, Mare Om, Mare Caracter.
Doamne Iarta-l, Zozo, Odihneste-te in pace... |
RIP, am urmarit cateva proiecte de ale lui.
dar totusi ceva detalii nu se dau? |
Stie cineva, inmormantarea se va tine acasa sau in Anglia?
|
R.I.P.
|
R.I.P. Dr. ZOZO
Detaliile in legatura cu inmormantare o voi publica peste cateva zile, din pacate a decedat in Anglia , dar inmormantarea va fi la oradea, exact data nu se stie deoarce va dura un pic pana il vom putea aduce acasa.
|
Pacat nici eu nu l-am cunoscut personal dar pot sa zic ca a fost un maestru !
!Un adevarat maestru care a adus tuning-ul cu adevarat in romania!A fost Nr1 cat a fost in Romania,pacat ca nu a murit pe meleagurile noastre Odihneascase in pace! |
rip e tot ce se mai poate spune
pacat :( |
tin minte cand venea aici in iosia la un atelier de langa mine cu fordul ala cu rotile imense pe spate si atata pipaiam volanul din lant de nu imi venea sa cred ce perfect ii si cum sta...un mare om in lumea tuningului si o minte pe el....probabil unul din acei maxim 10 oameni pe lume care se nasc cu o placere de tuning, dorinta si idei extraordinare...odihnestete in pace DR. ZOZO:cry:
|
:sad::cry:nu pot sa cred, chiar acum cateva zile ma uitam pe youtube la niste filmulete puse de el din anglia, o ducea foarte bine si era tare mandru..totusi spuneti ne ce s a intamplat de nu mai e zozo...:cry::cry::cry::cry2:
Dumnezeu sa te ierte doctore.. nu te voi uita niciodata:no: |
RIP !
Numarul 1, intr-adevar, in tuning...primul, cu care a inceput totul, in Oradea si in Romania... S-a pierdut dupa mine, cel mai mare mester in custom pe care l-a avut, si pe care il va avea Romania... |
Odihneste-te in pace!
|
R.I.P.
|
Odihneste-te in pace doctore!
Oamenii deosebiti se duc, din pacate, dintre noi mai repede de cat ar trebui. Chiar daca nu l-am cunoscut foarte bine, din showurile la care am fost si a fost si mie mi-e clar ca pe langa un meserias adevarat a disparut si un om plin de energie care si-a trait din plin viata si pasiunea pentru masini. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! |
Dumnezeu sa-l ierte!!! a murit inainte de vreme....mare pacat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
- Copyright 2026 4Tuning