![]() |
Re: unde gasesc si eu mocheta pt incinte
nu man...
puteai s le vopsesti..dar nu cu vopsea din spray :)) ci cu vopsea lichida...din aceea pt haine...nu sti de care?? io daia te-am intrebat daq ai dat-o cu spray-ul...:D ...de kre vopsea ai folosit?...auto? :D P.S pretzuri la mocheta?? |
100 mii mertru.... vopsea auto...dar sun urate..au niste dungi carese vad...
|
oricum multi stiu de unde sa ia mocheta buna dar nu se chinuie sa ne zica :)
pun pariu ce se uita la topicul asta si rad de noi :twisted: |
pai sincer nu intzeleg pe cei kre au si vor sa vanda de ce nu se arunca cu oferte..:D
|
Mah da voi sunteti culmea ! Cum credeti voi ca poate avea cineva ceva de vinzare si sa nu-l puna la bataie ? Aveti impresia ca sunt timbre sa capete valoare in timp ? Ce importator e timpit sa stea cu marfa in depozit si sa nu vrea s-o vinda ????
Cum da unu o pedala aiurea pe forum, puneti botu imediat. Cind era pe stoc de toate culorile ( vorbim de cea autocolanta ), faceati fitze ca e scumpa. Acu ca s-a terminat, o cauta toata lumea. Singurul importator de mocheta autocolanta speciala pentru incinte ( de care stiu eu ) are stoc ZERO, dar va primi in scurt timp. |
Quote:
mie nu imi trebuie daia de care zici u...adiq nush... mie imi trebuie orice mocheta...(orice culoare...de preferabil acel gri kre il folosesc totzi:D ) ce are in plus cea de care zici u?? |
Quote:
ma refeream ca sunt si altele... si nu ziceam sa imi facea cineva oferta...doar sa zica astia care stiu de un le iau... nu atrept sa imi faca importatorul oferta aici |
In primul rind e destul de subitre, fina si maleabila, se si intinde intr-o oarecare masura. Dupa care e autocolanta, adica are lipici pe ea.
Acum sa recunoastem ca nu ne-am nascut cu mocheta autocolanta. Se poate si cu cea normala. Eu am lucrat ani de zile cu mocheta cumparata de la magazinul de mochete ! E mai greu de mulat si lucrat cu ea, dar se poate. E drept ca o incinta imbracata in mocheta normala nu arata ca una imbracata in mocheta speciala de incinte. Dar se poate si asa. Ce e foarte nasol la mocheta normala e ca adezivul miroase citeva saptamini dupa montaj. |
singura problema cu mocheta normala ...e urata cu spume...atat in rest nu am alte probleme...eu o lipeam cu prenadez
|
Si tu acuma, daca nu se inventa cea de care vorbim, ce faceai ???
|
Quote:
|
Parfumata ?:lol:
|
de ce sa ne chinuim sa inventam apa calda, daca au inventat-o alti :)
in 10 minute cu mocheta de incinta termini treaba si arata tare bine. |
nu pot sa cred ca este singura mocheata pt incinta (oficial)
|
Este de vanzare, daca iei tot sulul cam 1 milion si ceva, iti ajunge pt mai mult de 10 cutii :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning