![]() |
Re: My Car B-12-U L Y
1 Attachment(s)
daca ai vrea sa atragi atentia trecatoriilor....ar trebui sa o faci mai simpla...dar de efect...
uite aicia un proiect..e doar cu titlu informativ..toate modif sunt facute ...in2-3 min..doar asa de prezentare..:roll: |
Quote:
esti prima persoana care a facut un proiect pe masina mea! bafta |
...la suspensi ai putea sa ii faci kte ceva de exemplu
Fata; bara torsiune de papuc arcu de nova si amortizoare treb sa cautzi spate; itzi mai pui o bara de torsiune adik de break si tot itzi pui arcuri de nova :D |
Quote:
|
Quote:
SI AMORTIZOARE AM PUS MONROE CU PRELUNGITOR PE SPATE PANA ACUM LA BARA DE TORSIUNE NU AM UMBLAT,PARCA AM SCHIMBAT DOAR BUCSELE ALEA DE CAUCIUC |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar nu vad dc sa nu se potriveasca de la papuc benzinar orcum dute intrun magazin si vezi kre e treaba un prieten deal meu sia luat |
Quote:
|
Quote:
ciao |
Imi plac jantele. Un mare plus pt. look-ul masinii. La fel si evacuarea. Totusi...
1. Renunta URGENT la eleron ! E oribil... spre deosebire de Dacia 1300, unde forma portbagajului ar permite cat de cat un eleron, la tine nu merge deloc. Nu mai pune nici un eleron. 2. Renunta la GTi-urile de pe praguri. Cumpara un kit de reparatii fibra si fa-o singur, nu e mare lucru. 3. Renunta la triplele negre si ia-ti unele clare. Vezi ca s-a discutat pe forum, costa 110 RON. 4. Pune bani deoparte pt. spoilere din fibra + vopsit. Daca tot vrei sa atragi priviri, macar sa fie priviri admirative. Daca nu ai bani sa facu un lucru k-lumea, mai bine mai astepti. Succes pe mai departe si evita kitch-ul ! |
Quote:
merci de sfaturi in fibra nu am mai lucrat niciodata dar niciodata nu e timpul trecut!apropo de unde as putea sa cumpar? triple transparente,nici astea nu am vazut pana acum cand fac spoilerele vreau sa mi umflu si aripile si sa schimb si pragurile,stii pe cineva care se pricepe? merci ciao |
bha dute la alex langa nufaru... sau iau dat garajele jos.. drq sta langa tine ..
|
Citeste postul lui fenyx sau vezi:
1. Stopuri clare: https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/18884-1310-verde-metal/page-3.html 2. Adresa atelierului: https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/17439-reparatii-faruri-stopuri-semnale-auto.html Kit de reparatii fibra - gasesti in targ, la Vitan. Sau, mai bine, ti le modifica baietii care iti vor face spoilerele si evazarile la aripi. Pentru recomandari... daca stie cineva si vrea sa te ajute, e bine venit. Eu n-am apucat sa-mi mai modific Dacia. Mi-am luat MII Sedan... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning