![]() |
Re: Maşina mea: Astra F GT
sunt tare curios de cum va iesi la final
|
salut boby evacuarea o am facuta cap coada din inox de 60 cu 2 in carne si am si 2 tobe walker cu tacanitul de la avans am mai rezolvat o am citit la tine pe topic:D faza cu benzina de 99 si 95 si am schimbat aia pe 95 parca si nu mai faca asa de tras trage numai ca m o mica problema cand se incalzeste si ii dau ture multe imi ating pistoanele dar oricum chiuloasa e pusa provizoriu (e cea de 1.8 comprimata 2 mm:D) urmeaza sa o decomprim pe cea de NE si sa imi achizitionez piesele ptr urmatorul stagiu
eram cu emil cand la i sunat ca ai luat calibra aia dar eu deja luasem motorul asta de doua zile de dat nu am dat mult pe el 350 ron un chilipir :D si am avut si noroc sa zic asa caci are electronica fara sonda lambda si din cate stiu eu este mai buna electronica asta ramane de vazut. |
sal in ultima vreme nu prea am mai facut nim ca nu sunt bani asa ca bag la vanzare chiuloasa admisia cu clapeta si furtun pana in debitmetru rampa de injectoare cu tot cu injectoarele de v6 si regulatorul de presiune manual si ceasul de presiune toate la 500 ron eventual ofer si montaj contracost le dau ca sa fac rost de bani sa trec mai departe cu proiectul :D
|
intra la vanzare si kompressorul impreuna cu fulia originala si una custom la 200e nedisc chiuloasa de 1.8 impreuna cu ce scrie mai sus nu mai sunt de vanzare \
|
Regulatorul il dai separat? Ce bani?
|
sal boby am scris mai sus ca chiuloasa de 1.8 si restul nu mai se vand vand doar kompressorul si doua garnituri de cupru de 0,8 mm
|
5 Attachment(s)
oficial se lucreaza nu se mai vinde nimic se trece mai departe cu proiectul incet da sigur nu are rost sa ma dau batut tocmai acum de cateva zile muncesc la ea am facut un suport lla kompresor la m montat ia m facut proba si surpriza baga invers :D:D:D asa ca iar munca si fa alt suport intoarce l invers am reusit sa fac suport ia la alternator dar nu la m terminat am facut ceva treaba si niste poze
|
Quote:
|
multumesc frumos veneam si data trecuta dar lucram la masina si era in stadiul care se vede in pozele de mai sus promit ca data viitoare ajung sigur ;)
|
3 Attachment(s)
se lucreaza intens deocamdata tot la o astra f dar 1.7 diesel a fratelui meu la care iam montat alta turbina mai mare putin si facut traseul de evacuare cap coada tot din inox :D:D:D imediat cum termin cu el zilele astea incep la mine si sper ca saptamana viitoare sa reusesc sa pun kompressoul si ce mai am de facut va tin la curent ;)
|
Quote:
bafta cu proiectu !!! |
Quote:
|
avem kompressorul montat revin cu poze rog un moderator daca se poate sa schimbe titlul masina mea Astra F kompressor multumesc
|
Re: Maşina mea: Astra F Kompressor
Frumos proiect, bafta multa in continuare
|
Re: Maşina mea: Astra F Kompressor
garnitura de cupru e facuta pe comanda sau cumparata? ce grosime are fiecare? (am inteles ca ar fi 2)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning