![]() |
Re: E36 - 316 Sedan HellRot
4 Attachment(s)
Multumesc de parere.Eu totusi cred ca se potriveste mai bine cu rosu decat "ruginiu" :-)
Paste fericit tuturor! |
Quote:
Ti-am zis jantele sunt....:shock::shock::shock: zi-mi pe pm cat ai dat pe ele te rog eu :D |
4 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva vreme aici.
I-am schimbat amortizoarele fata , am pus unele H&R cu niste arcuri mai scurte iar pe spate i-am schimbat doar amortizoarele arcurile ramanand cele originale.Masina este o idee mai joasa de fata acum.Mie imi place cum arata. Toba originala a cedat si a fost inlocuita cu una Powerfull. :-) |
Ne place, nota 10+ !:-)
|
combinatia rosu aprins + jante negre e foarte reusita.
mai pune-i niste semnale si stopuri albe oem si o bara m fata si va arata si mai bine!8) |
Arata super bine.
Bara fata cand cedeaza sa fie inlocuita cu una de M?:lol: |
dragutza masina, esti pe drumul cel bun cu ea... ma bucur ca ai schimbat stopurile alea de pe spate :) salivez deja dupa interiorul ala :D
|
Quote:
++++1 de la mine! |
1 Attachment(s)
Va multumesc pentru aprecieri.
Stopurile este posibil sa le dau la schimb pe unele originale cu semnalul alb.Ramane de vazut. Bara M pe fata ramane in topul prioritatilor dar momentan trebuie sa vopsesc capota si grila fata pentru ca s-a exfoliat lacul. Interiorul este posibil sa intre la vanzare la fel si masina pentru ca am gasit un E46 dragut dar inca stau in dubii. :) |
rosul nu este una din culorile mele preferate dar masina ta arata chiar bine...felicitari si spor la modificat!;)
|
arata bn matza :D .. bafta
|
Ar arata chiar mai bine daca ai mai lasa-o putin jos cu niste arcuri sport :) Imi poti da si mie un PM cu un pret aproximativ la cat te-a dus interiorul? Thanks.
|
Multumesc!
Arcurile sport vor veni si ele cat de curand dar prioritatea este vopsirea capotei. Referitor la interior nu pot sa dau un pret exact pentru ca au fost niste schimburi/datorii si nu este relevant. |
frumoasa foc pisica ta..te-am vazut de multe ori prin Galati si da,arata bine :)
si..interesante jante..ai grija de ea |
5 Attachment(s)
Multumesc! Nici a ta nu este mai prejos :)
Ca noutati , i-am vopsit capota+grila+aripa stanga din cauza unor probleme cu lacul. Masina arata cam asa acum :-) : |
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning