![]() |
re: E36 - 320 coupe !
Quote:
|
vreau si eu sa stiu o firma buna pentru filtru sport (admisie daca nu ma insel ?) dar nu vreau filtru de acela la 60 ron...vreau ceva bun. ca zilele astea tot ii schimb toate filtrele si ulei si nebuneli ? K & N e ok ? tot kitul la filtru ma refer.
|
E mai ok daca se potriveste in cutia originala si nu e de ala conic...parerea mea
Am impresia ca tu vrei filtru de ala ce scoate mai multi cai nu-i asa ? :):):):):):):):):) |
Quote:
|
Imi puteti recomanda un site unde gasesc un sistem cool air intake , cu filtru care sa intre direct in carcasa mea ? Si ma intereseaza urmatoarele sa cumpar second : autoblocant(poate sa fie si carcasa mare modificara) si serpisori (pentru 320i 24 valve). Multumesc
|
uitate si tu la piese bmw aici pe forum si poate gasesti autoblocant,si serpi.
|
da un search ca e plin forumul de chestii deastea ....serpi am vazut TA tehnix la 190 euro ...iar blocant cauta pe bazar sunt destule ( nu astepta sa ti se dea mura in gura ca nu deaia e forum ) baafta
|
Re: E36 - 320 coupe !
Pana una alta, mi-am schimbat plafonul(tapiteria), era murdar si putin rupt. Am mai achizionat si un volan M. Luni intra in service, caut tester de bmw ????
|
Cer si eu un sfat :Trebuie facut neaparat unghiul de fuga , am cumparat si un volan , care sunt pasi , mai intai fac unghiul dupa care montez volanul ? sau pot sa montez volanul linistit si dupa sa ma duc sa fac unghiul ? Zic asta pentru ca volanul meu actual nu sta drept , daca il tin perfect drept masina o ia in dreapta , si ma gandesc ca daca il montez pe ala drept , dupa ce fac unghiul si imi face acolo sa mearga masina drept , volanul iar va sta stramb ??? ce ziceti ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Am cautat filtru de aer sport in carcasa originala si nu gasesc...dati-mi si mie un site ceva ca eu nu gasesc..Banuiesc ca cel mai bun(cel putin renumit) este K&N. Deci ma ajuta si pe mine cineva cu un site ceva un link ?Multumesc.Ulei ar fi ok Castrol Magnatec 10w40 ??? intra parca 7 litri ??
|
vezi la anunturi pt filtru ca erau multe candva de vanzare
|
Quote:
|
sunt bune bujiile , vezi ca la Al Padrino , asa ii zice la un magazin de piese auto sport etc etc , unu e undeva in Drumu Taberei pe Strada Brasov , si unu pe la Obor pe Sos. Stefan cel mare , acolo gasesti ... si din cate stiam nu sunt scumpe
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning