![]() |
Re: Daewoo Nexia 4 door
10 Attachment(s)
de ceva vreme nu am mai zis nimic aici...intre timp...scorpia mi-a facut o gramada de probleme dar si bucurii...
mi s-a rupt cureaua de distributie (cu distributia noua in portbagaj si cu 2 zile inainte de a ajunge la service la progamare sa o schimb) drept urmare motorul este aproape nou...am schimbat mai tot in el... am mai bibilit-o pe ici pe colo am mai scos din rugina...in primavara o sa o sablez in zonele cu probleme si o sa o revopsesc complet... ce i-am mai facut ....jante de tabla pt iarna (vopsite portocalii cu spary-u) cele de fata de pe un ursulet cele de spate de cielo...anvelope de iarna continental pe fata 195.60.14 si nakang sau ceva de genu pe spate 195.65.14 am uns toate chederele cu glicerina si am pregatit-o putin pt iarna... in rest face doar KM multi... pe viitor ..in 2-3 zile se monteaza fustita de laguna... ps..jantele spitate sunt pt vara...si o sa fie incaltate cu pirelly p6000 195.50 15 si o sa intre in ian la sablat si vopsit profesionist!!!! acum este doar un cauciuc si este de proba... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning