![]() |
Re: logan prestige sau ceva la second hand?
Quote:
|
iar eu recomand cu caldura acel "prestige"... daca doar mai asculta "thunderstruck" si asta doar cand e singur... prestige e indeajuns de bun incat sa ii permita chestia asta... siguranta este destul de buna, confortul este si el mult mai bun fata de primele loganuri, iar consumul redus... pey fata de piesele ptr diesel care sunt mai scumpe o data cu km mai multi la lgn prestige sunt chiar mai ieftine iar in primul an nu trebuie schimbat nimic..(oricum la prima revizie dai maxim vreo 3-4milioane...)... si nu ai cum sa iti iei teapa cu nr de km....o iei de noua... dar aici vine diferenta dintre noua si sh... fiind noua ai garantia ca vei incepe sa investesti mai mult in ea doar peste cativa ani, in timp ce la una sh poti sa investesti peste cativa ani sau chiar din ziua 2 cand o conduci...nu este ceva sigur.... dar in primul rand cum suna 3-400 RON la revizie pe langa o posibila suma de peste 1000RON??deh, vorbim de turisme care noi au valorat peste 15.000Euro deci automat piesele vor fi mai scumpe... oricum ramane la alegerea ta (ca sa fiu sincer mie imi place ff mult si astra caravan dar e cam lenes...nu te uita la viteza maxima fiindca e foarte lenesa masina asta si ajunge cam greu...)
|
Quote:
|
multumesc tuturor pentru sfaturi...din ce am vazut, cred ca Loganul Prestige poate reprezenta o alegere buna...
|
stai cuminte si ia-ti un astra sau golf ! crede-ma nu bagi multi bani in ea! decat pe revizia urmatoare care pe mine m-a costat 500 de euro si a mers masina struna nu suport masinile noi ca nu sunt "inchegate" ca cele sh si in plus tu ca roman ai impresia ca dom'le trb facut rodaju la aia noua! ( si ce faci intr-o depasire?- nu mai depasesti ca nu trebuie sa ii dai talpa sau sa sara de 120 la ora ?) masinile SH deja sunt "rodate" si poti sa le dai cate talpi vrei( si in plus e alta senzatie fata de logan )
|
Quote:
|
eu sa fiu in locul tau mi-asi lua un sh... dar fiecare cum crede si cat e de dispus sa riste si cat de bine stie sa caute... nu zic ca o masina sh reprezinta un risc major(ma refer aici la posibilitatea sa apara probleme la ea) probabilitate este cam egala dar diferenta este ca la logan (masina noua) ai garantie si la sh nu... da precum spuneam eu mi-asi lua ceva din germania... la 10 000 gasesti ceva dragut :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning