Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 una bucata new project (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/24775-e30-bucata-new-project.html)

bmw_racer 08-10-06 15:32

Re: E30 una bucata new project

chestia cu motrul M5 se poate real de facut, la noi in Moldova este un E30 cu motor de M5 V8, fuge bine, dar au avut probleme cu creerii mashinii. :) deoarece m5 are o sumedenie de sensori pe care nu te are E30. Iti trebu un chip tuning serios sa le modifice.

Despre culoare - daca totushi nu fui nimic in interior, doar un Scaun shofer, atunci punei carcasa de siguranta, o sa iasa infiorator, eu la E30 meu vrau sa-mi fac asha ceva. Shi deoarece nu va avea nimic in soalon, deci respectiv ti-as sfatui sai faci un dizain Sportiv, cum paticipiau E30 in Autosport. Ceva de genul acesta. WARSTAINER
http://www.performancebmwmag.com/ima...ers/31-800.jpg
O sa iasa superrrrrrrr> bafta in aceasta meserie grea, shi succces cu proiectul tau. ;)

horguemtuning 08-10-06 20:25

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 576659)
hihihhhhhiiiiiiiiiiiiiiii

Is faine pragurile tale Maroo de unde le ai ?

Maroo 08-10-06 21:17

sunt rieger uitate in catalog...

Maroo 08-10-06 21:18

Quote:

Originally Posted by GSPI (Post 576792)
A stat vreo 4 ani pe la un vecin de-al meu si numai eu stiu ce-a patit saracutul URY.Apoi au luat-o niste colorati si dusa a fost.Acum vad ca in sfarsit a ajuns pe maini bune.A avut pe ea un 1.8 simplu ,apoi(proprietarul lucra la dezmembrari) a suferit o operatie:-2.5cmc/punte spate cu discuri de frana.Acum sper ca tu sa readuci ursul la viata.

Parerea mea:Incearca un exterior original(fara fibra),o vopsea buna,niste jante clasice si o inima mare care sa bata in V.

Felicitari pt pasiunea cu care readuci masinile la viata.

Bafta multa.

PS:ai grija la actele masinii!

intradevar masina este pe fundatie dar se va radia zilele astea

Maroo 08-10-06 21:20

Quote:

Originally Posted by mike20 (Post 577371)
ce diferenta de pret este intre V8 de 4L si un motor de M3 E46?k am vazut un proiect f.interesant pe un forum din germania cu un transplant de motor de m3 pe un e30 325....k asa cred ca ar iesi mult mai bine...e un motor mai usor si mai puternic

sincer nu stiu exact diferenta de pret motorul care va fi pus pe masina a fost luat la o combinatie nu cu bani... oricum cel de M este mult mai scum asta e logic :)

Maroo 08-10-06 21:24

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 578230)
Nu iti recomand sa pui V pe urs pt. ca trebuiesc multe modificari si s-ar putea sa iti dai seama ca nu o sa iasa cum ai vrut...daca e sa il faci turbo o sa-ti trebuiasca 2 turbine nu una dar avand in vedere ca abia o sa ai spatiu pt. galeriile de evacuare nu prea vad cum le mai modifici pt. turbo.
Chiar sunt curios ce iese

o sa iasa nu o sa iasa asta este sa speram ca vom ajunge sa traim sa vedem ce iese iar in legatura cu spatiu se face loc stai linistit am vazut pe net un proiect v12 biturbo si chiar a avut loc nu mai stiu linkul si nici nu am luat pozele sa postez sa vezi

WPP 09-10-06 03:33

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 579569)
o sa iasa nu o sa iasa asta este sa speram ca vom ajunge sa traim sa vedem ce iese iar in legatura cu spatiu se face loc stai linistit am vazut pe net un proiect v12 biturbo si chiar a avut loc nu mai stiu linkul si nici nu am luat pozele sa postez sa vezi

Stiu v12 biturbo. Daca ai vazut cum se pune v8 o sa intelegi ce vreau sa zic, gandeste-te ca pe partea stanga evacuarea tre sa treaca de axul volanului si pe stanga mai sunt si conductele de benzina si din cate am vazut tre sa faci o galerie complet diferita fata de cea normala, mai esti limitat si de lonjeroane. Mai este problema cu pompa de frana pt. ca mai ai o chiuloasa pe stanga chiar in dreptul ei... uni au mutat-o cu totul in spatele farului din stanga si era actionata prin niste parghi. Sfatu meu este sa va ganditi din timp la tot si sa faceti niste probe inainte sa invesiti vreun ban.

Bafta

Alex-Rahova 09-10-06 06:18

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 579956)
Stiu v12 biturbo. Daca ai vazut cum se pune v8 o sa intelegi ce vreau sa zic, gandeste-te ca pe partea stanga evacuarea tre sa treaca de axul volanului si pe stanga mai sunt si conductele de benzina si din cate am vazut tre sa faci o galerie complet diferita fata de cea normala, mai esti limitat si de lonjeroane. Mai este problema cu pompa de frana pt. ca mai ai o chiuloasa pe stanga chiar in dreptul ei... uni au mutat-o cu totul in spatele farului din stanga si era actionata prin niste parghi. Sfatu meu este sa va ganditi din timp la tot si sa faceti niste probe inainte sa invesiti vreun ban.

Bafta

la o adica...pompa de frana poti sa o pui oriunde :):) am vazut o emisiune cu un E 30 dotat cu o pompa de frana amplasata in spatele soferului :):)
in cel mai rau caz taiem podeaua si il imitam pe Fred Flinstone :):)

<GXZ> 09-10-06 09:43

Daca nu are loc 4000 v8-ul cauta-ma pentru detalii legate de 5000 v12-le ala la care am renuntat eu... :* te pup maroo si multa bafta, si poate urmatoarea masina in care vreti sa investiti bani o sa fie a mea :)) Glumeam frate, multa bafta cu ury

WPP 09-10-06 16:50

NU mai zic nimic pt. ca voi sunte-ti contra la tot ce zic. Astept sa vad ce iese.

Maroo 09-10-06 20:22

frate eu nu sunt contra cu nimic din ce zici momentan ne documentam sa vedem exact ce si cum trebuie facut condute si pompa de frana nu sunt o problema le mutam daca nu se poate ii punem un 1,6 m40 cu axa varza si V il aruncam in portbagaj imposibil nu este oricum

GSPI 18-10-06 10:56

Hey Maroo,ce mai e cu proiectul?
Mai pune si tu detalii,poze,ceva
Bafta

florin83 18-10-06 12:31

poate te ajuta cu ceva asta

GSPI 19-10-06 13:39

super tareeeee

dar e prea mult pt proiectul asta....zic eu sper sa nu se supere nimeni

hai Maroo cu ceva noutati

JohnyXxx 20-10-06 14:46

o sa fie mult de munca cu motoru ala,sper sa iasa ok.

All times are GMT +2. The time now is 16:28.

- Copyright 2026 4Tuning