![]() |
Re: BR 51 ALN The yellow car
sa dai cromu ala jos de pe bara si da o vopsea la jante, ce ar fi mai frumos la ea, sa nu te apuci sa-i prelungesti barile, sa te apuci sa pui praguri si tot felul de produse vitan....am avut si eu si le-am dat jos, am constatat dupaia ca e mult mai frumoasa fara....si daca vrei sa iesi din evidenta, mai bine o vopsea stridenta sa ia ochii decat niste plastice lipite. Bafta.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
niste poze .. |
parerea a mea este ca i sta naspa rau cu bara aia la spoiler:sad:
dao jos si punei poriectoare ca isi va schimba aspectu. inrest frumoasa masina:D |
Quote:
P.S. imi cer scuze de off-topic dar n-am rezistat... |
daca tot tii bullbaru ala...da-l putin mai in jos si schimba sigla aia...pune una originala mica albastra, e prea badarana.
|
ia zi Costica cand o facem low low low ?:D
|
Bullbaru eu zic sa il dai jos daca vrei sa o faci masina de strada, daca vrei sa ramana tractor poti sa o lasi acolo linistit;)
|
Quote:
si cu bulbarul ala o sa dispara cat de curand dar trebuie sa imi cumbar cu un scut... ps. am scapat de toate acctipildurile alea reflectorizante |
Un inceput compromitator;)
|
Quote:
acum daca leai dat palea jos "ti fac fraere"!!! bullbar ul io zis sa il dai jos de pe bara fata ca arata foarte urat... ... si sa il pui pe spate!!!:D:D:D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva modificari:P
|
Cand o lipesti de asfalt??Parca da cam aiurea cu grila aia facuta neagra...
Spor in continuare cu masinuta,bani sa fie ca potential are... |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2025 4Tuning