![]() |
Re: Battle || Dacia SuperNova x7
vot la mine pt un *** de masina :drunk::pistoles::2gun::peace::peace:
edit:nu e de ras masina mea...sry pt ea...dar sper ca am demonstrat ca nu pot face prea multe in....cateva zile.....nu putem sa revenim la termenul de o sapt???(sry de offtopic) |
nici una nu imi place! cea mai urata e aia cu bot de supra!!! cele mai reusite: Yackone, Reme, Barum ( dar la spate e facuta prost) si a lui ionut17. votul e secret, pt ca e greu sa decid ca nu se remarca nici una cu nimik special! bafta in continuare!
|
lool vot secret:)) am ras juma de ora.....:))
p.s. ma bucur ca iti place supra nova mea;) |
Omu' nu stie ca votu' nu este secret, dar voi spuneti acelasi lucru, de 3 ori la rand! Stick to the topic!
|
vot Reme cea mai misto pt ca celelalte sunt unele de RAS si altele au mici greseli, de exemplu Yackone are o dacie de seamana cu o cutie de chibrituri, a lu barum parca se rupe puntea (mergeau niste distantiere), a lu ionut17 si a lui Reme sunt cele mai bune parerea mea....ionut17 are o singura chestie, parca nu merg jantele cu masina...fara suparare
|
vot pt reme.o gandit f bine designu.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Lasa-l man ca omu traieste'n lumea lui ......
|
Quote:
|
Quote:
|
asa ma gandeam si yo ra2 :) , aici pe virtual tuning nu se tine respectul mult in varsta, mai mult in experienta de vtuneala
|
masina lu reme pare cea mai misto modificata adica e simpla si cu bun gust...oricum fara suparare si celelalte sunt super si respect pt munca depusa si pt eforturile voastre dar asta e parerea mea...
|
pe mishu l-am votat //// ps ... tricks ai facut-o de OAIE!!!!!!!!! RUSINE >>> MAN ASTEPTAM CEVA MAI MULT D LA TIN (nu llua in seama jugnirile mele inutile ... incerc sa fac un catalog cu jigniri utile :D)
|
lol...s'a trezit si leeloo.....plz inkideti cineva topicul.......
|
Se inchide singurel peste 2 zile cine stie poate castiga altcineva s-o trezi sa mai voteze si altii ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:15. |
- Copyright 2026 4Tuning