Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Battle || Dacia SuperNova x7 (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/24655-battle-dacia-supernova-x7.html)

Trickz 04-10-06 21:04

Re: Battle || Dacia SuperNova x7

vot la mine pt un *** de masina :drunk::pistoles::2gun::peace::peace:

edit:nu e de ras masina mea...sry pt ea...dar sper ca am demonstrat ca nu pot face prea multe in....cateva zile.....nu putem sa revenim la termenul de o sapt???(sry de offtopic)

m0nt0ya86 05-10-06 22:16

nici una nu imi place! cea mai urata e aia cu bot de supra!!! cele mai reusite: Yackone, Reme, Barum ( dar la spate e facuta prost) si a lui ionut17. votul e secret, pt ca e greu sa decid ca nu se remarca nici una cu nimik special! bafta in continuare!

Trickz 05-10-06 22:44

lool vot secret:)) am ras juma de ora.....:))
p.s. ma bucur ca iti place supra nova mea;)

Gabi 05-10-06 23:43

Omu' nu stie ca votu' nu este secret, dar voi spuneti acelasi lucru, de 3 ori la rand! Stick to the topic!

dan_86 06-10-06 16:27

vot Reme cea mai misto pt ca celelalte sunt unele de RAS si altele au mici greseli, de exemplu Yackone are o dacie de seamana cu o cutie de chibrituri, a lu barum parca se rupe puntea (mergeau niste distantiere), a lu ionut17 si a lui Reme sunt cele mai bune parerea mea....ionut17 are o singura chestie, parca nu merg jantele cu masina...fara suparare

tfsi 06-10-06 16:42

vot pt reme.o gandit f bine designu.

Yackone 07-10-06 03:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dan_86 (Post 577130)
vot Reme cea mai misto pt ca celelalte sunt unele de RAS si altele au mici greseli, de exemplu Yackone are o dacie de seamana cu o cutie de chibrituri, a lu barum parca se rupe puntea (mergeau niste distantiere), a lu ionut17 si a lui Reme sunt cele mai bune parerea mea....ionut17 are o singura chestie, parca nu merg jantele cu masina...fara suparare

tie iti arata asta a cutie de chibrituri????

Kolegosu' 07-10-06 12:23

Lasa-l man ca omu traieste'n lumea lui ......

maf 07-10-06 13:55

Quote:

Originally Posted by Kolegu™ (Post 578070)
Lasa-l man ca omu traieste'n lumea lui ......

la cate posturi are el ma mir k a mai comentat :) . oricum ,good work tuturor baietzilor

ra2 07-10-06 15:50

Quote:

Originally Posted by dan_86 (Post 577130)

eu zic inainte sa faci asfel de comentarii posteaza si tu masini facute de tne sa vedem dk esti mai presus

maf 07-10-06 20:35

asa ma gandeam si yo ra2 :) , aici pe virtual tuning nu se tine respectul mult in varsta, mai mult in experienta de vtuneala

pilula20 08-10-06 20:14

masina lu reme pare cea mai misto modificata adica e simpla si cu bun gust...oricum fara suparare si celelalte sunt super si respect pt munca depusa si pt eforturile voastre dar asta e parerea mea...

L33L00 09-10-06 17:34

pe mishu l-am votat //// ps ... tricks ai facut-o de OAIE!!!!!!!!! RUSINE >>> MAN ASTEPTAM CEVA MAI MULT D LA TIN (nu llua in seama jugnirile mele inutile ... incerc sa fac un catalog cu jigniri utile :D)

Trickz 09-10-06 20:26

lol...s'a trezit si leeloo.....plz inkideti cineva topicul.......

Kolegosu' 09-10-06 21:02

Se inchide singurel peste 2 zile cine stie poate castiga altcineva s-o trezi sa mai voteze si altii ;)

All times are GMT +2. The time now is 00:15.

- Copyright 2026 4Tuning