![]() |
Re: Papagalii vostri
2 Attachment(s)
Samy si Coco :-)
|
2 Attachment(s)
Am si eu..o sa revin si cu poze cu fata...asta e baiatul..ii am de 7 ani..baiatul sta pe umar..mananca din palma..etc..fata e salbatica rau
|
6 Attachment(s)
Salut!
Hai sa va prezint si eu galagiosii mei: - cel galben - era prea salbatic, l-am donat cuiva care avea rabdarea necesara "educarii" lui - cea albastra - acum in varsta de 2.5 ani cred - este galagioasa casei, ciupitoarea sefa si cea mai geloasa fiinta - vine pe umar, pe cap (are o placere in a descurca firele de par), sta pe birou, tastatura...si isi face nevoile peste tot, mai ales pe perdea :lol: evident...in sufragerie!!!! - cel albastru - in varsta de 1 an - e sperios fata de noi, dar se tine dupa ea mereu. Daca ea vine la noi, vine si el...altfel el nu vine singur, dar o imita pe ea in tot ce face si e scai dupa ea. Mai am si niste zebrute australiene, care sunt foarte linistite fata de caposii astia 2 care la 7 dimineata iti dau trezirea....iar sambata acest lucru...e o placere :lol: |
Le sta bine in albastru metalizat :-).
|
1 Attachment(s)
Quote:
cati ani si ce are samy prin pe "crac" ? :arrow: Coco, 27 ani. |
Salut! Are in jur de 1 an, un an si doua luni, pe crac are un inel de identificare.
Al tau 27 de ani, multi inainte!! Imi pare rau ca nu poate sta si am meu liber prin casa, am si un ciobanesc german si nu vreau sa risc, asa ca programul de zbor e destul de rar :( |
Quote:
Iar la capitolu ciobanesc german :))) am avut si eu .... si o chema langa cusca si o ciupea de coada :)) |
4 Attachment(s)
dragonaşii.
|
1 Attachment(s)
Va prezint "galagia cu pene" alias Ricki.
|
Acum 2 zile am pierdut 4 papagali:(:(....
Seara..M-am dus in balcon si le-am schimbat apa si mancarea...inchid geamu ca se lasasera racoare..apoi ma duc la PC..Stau cateva ore la PC apoi ma duc in pat...Dimineata cand ma trezesc...de obicei dimineata ei cantau..ma duc in balcon...toti 4 au murit:(..2 in cusca si 2 afara..tin sa zic ca erau separati....cand am vazut..parca sa rupt o bucata din mine...ii aveam de 4 ani...ma uit la ei..nu aveau semne de lovitura/zgariati etc....Chiar nustiu de ce au murit..imi pare nespuns de rau :(:(... |
3 Attachment(s)
Am un papagal femela care, inițial, cānd l-am cumpărat avea varsta de o lună, avea un penaj bogat și frumos și un guler frumos, dar după un an a īnceput să slăbească și să-și golească penajul. Acuma are un an și cinci luni și este aproape īn totalitate golasa. Ea este plină de viață, are tonus bun, mănāncă bine. Am fost la trei clinici veterinare, dar majoritatea nu știu cum să o trateze, ba ca ar avea diaree și nu asimilează -> este exclus (am tratat-o) , ba ca are paraziți -> este exclus (am tratat-o), ba că are Giardia - > (și am tratat-o), nu s-a schimbat in bine sa-i creasca la loc penajul, este tot golasa si mi se pare ca si resturile ramase de penaj incearca sa le jumule. Altii spun că are o boală autoimună ... ??? Am avut un al doilea papagal in cusca impreuna si boala de golire a penajului nu s-a transmis.acestuia. Nu știu ce altceva să fac să o salvez? Vreau soluții și indicații.
Numele meu Nicolae Calin, email: [email protected] București, Romānia, Europa, |
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning