![]() |
Re: B 888 CUP
Quote:
|
Eu n`am mesterit nimic ... am vazut masina parcata pe o strada si poti merge in picioare pe sub ea la cat e de inalta...
|
Quote:
|
BlueAngel e scund rau de tot ... nu`ti poti imagina ... Adrian copilu` minune se uita de sus la el ...
|
Quote:
|
Nu...
|
Quote:
|
Quote:
Excluzand Logan 1.6 16V, dupa datele declarate de Dacia teoretic Supernova e cea mai rapida Dacie la 0-100, practic nu pot sa spun ceva sigur ca nu am facut teste cu toate. |
Mie nu mi s`a parut a fi scurta cutia ... tot ce`i posibil ... in schimb pot spune ca masina trage excelent si sta bine rau pe curbe... am glumit cu inaltimea masinii.. e cam jos acum ;)
|
Quote:
Sa aibe grija de ea si poate niste poze actuale se poate ? |
Din cate sti, sunt genu` de om care munceste nu pozeaza ... o sa trec intr`o zi sa`i fac niste poze de "colectie" ...
|
Quote:
|
Quote:
Daca o sa am timp o sa fac eu poze azi... bafta ;) Masina a primit suspensie made by Ja_Rule (respect) |
Iar am vazut masina ieri pe la 1 mai :)) ma uitam insistent la ea si proprietaru se intreba de unde il cunosc dar nu l-am deranjat sa ii spun de post :)) anyway, nice fucking car :O
|
masina se poate vedea in zona chibrit(acolo locuieste) - pajura(pe acolo umbla mai des)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning