![]() |
Re: Opel astra coupe 2.0T Z20LET (UNichip Master Tuner)
Quote:
la galerie stiu ce e de facut.. una de la eds.. dar la chiuloasa ? ai vreo solutie? |
De facut la chiulasa :
http://en.wikipedia.org/wiki/Cylinder_head_porting |
5 Attachment(s)
Cu rabdare si tutun, poti face ceva de genul:
|
Frumoasa lucratura domnu Bitnet.
E facuta la Bz? |
Quote:
Cat la % rabdare si cat la % tutun ? Ca sa stie si lumea reteta :D. |
frumoasa masina, care o sa aiba parte de modificari mai ample, dupa cum se vede. succes cu proiectul tau si sa vedem lucruri deosebite pe masina asta si pe motorul asta potent.
ca o paranteza bitnet la bz face o treaba f buna, avand in vedere ca bz este cam plin de columbieni*, un oras cam mort cam in toate pct de vedere. nu il cunosc pe bitnet, nu ne-am intalnit, dar vad ca lucrurile merg bine la bz. se fac masini potente pe acolo. |
Da, la Buzau este facuta lucrarea.
Nemilosule, am muncit la ea cateva zile, uneori o ora doua pe zi, alteori mai mult. Admisia a durat mai mult ca nu aveam sculele adecvate, evacuarea am facut-o intr-o zi, de la 13 la 19. Tutun, la greu... A fost doar o ambitie, cu siguranta nu o sa mai repet activitatea asta. M-am saturat de gauri!!:lol: |
Bafta si abia astept sa vad gata atat Bertonele, cat si cele 20V ale lui Ginel.
|
Quote:
sau bi-ax? eu am muncit 2 ore la o janta si mi s-a luat de atata frecat..dar as putea sa incerc si la o chiloasa/// |
Quote:
Cu siguranta sunt multi pasionati in Buzau in raport cu nr de locuitori.. si ce-i mai important e ca au fost si rezultate bune obtinute. |
E mai mult decat polishat acolo.
Trebuie modificat traseul de curgere a aerului si eliminate toate obstacolele (pe cat posibil ) din traseul de aer. |
1 Attachment(s)
Am atasat un grafic tot de astra cu motor 2.0 turbo, aceasi configuratie ca a mea( gt3076wg) dar s-a facut un test si cu galeria de admisie de la Klassen
la 1.93 bari a scos 412cp, si la 2.03 bari cu galeria schimbata a scos 472cp, toti caii doar din galerie.. Ce nu-mi place e ca pierde aproape 100cp pe plaja 3500-5000rpm.. e cam nasol.. |
2 Attachment(s)
Azi am luat si noua galerie de evacuare.. ramane acum sa le montez pe toate si sa vedem ce putere obtin..
|
la puterea asta ai lsd? oricum bafta cu proiectul tau, cred ca o sa iasa ceva bun-bunut.
|
Quote:
mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning