![]() |
Re: Unde ne spalam masina?
unde a fost benzinaria MOL actuala AGIP vis-a-vis de Ana maria pop,
|
Quote:
|
Quote:
|
A intrat patronul pe forum si a vazut ca i s-a facut reclama :D
|
Quote:
|
Quote:
ii tradezi pe aia de la petrom sacale ???? |
Quote:
|
Quote:
Batjocuraaa! :D |
Quote:
Te dai Vasyloiule cu mine? Ce-ai ma, ai innebunit? Vrei sa faci misto de mine? Nu ma dupa ce nu mai patinezi tu plec si eu! E bine asa? Bine. Daca era mai mica pista te ardeam (vreo 250-300 m). Asa mai ars tu rau. Oricum daca te faceam crezi ca ziceam la cineva cum ne-am dat. O ardeam si eu '' ce sa fac frate l-am halit si pe donu, dar nu mai ma dau cu el ca s-a incins asta a mea'' |
te-ai dat de gol cu "s-a incins asta a mea" :lol::lol::lol: te-am prinsss
|
Sa inteleg ca cel mai ieftin e cu 7 lei?
O sa incerc maine sa spal ursul albastrui la Agip ... sa vedem ce iese. P.S.: e si aproape de unde stau. |
hmm..in oras o spal la "salam" in malu rosu...nu stiu cat de cunoscuta este spalatoria....si in afara orasului spre targoviste exact pe drumul principal la intrare in darmanesti...11lei exteriorul si 8 lei interiorul:)
|
spala bine si la maximus pe straduta de la balif, ultima spalatorie, in capatul strazii, 22 lei int+ext si iese ca noua, prima data iti da cu degresant urmeaza jet apoi spuma iar jet ceara si o sterg bine si sufla si cu aer pe la bandouri oglinzi, etc. fac treaba buna!
|
Spalatoria Harold(dupa kaufland, spre podu inalt), recomand. Spalat interior+exterior 32 lei, dar este treaba buna buna!
|
http://www.vplay.ro/watch/n2uir24g/ un exemplu de spalat masina:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning