Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   etapa de drift la iasi 19,20 martie (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/245332-etapa-drift-iasi-19-20-martie.html)

flow87 17-03-11 12:08

Re: etapa de drift la iasi 19,20 martie

Quote:

Originally Posted by Iere (Post 4175525)
Hai Flow acum!!! "" Cum dracu se plateste ? "" nu mai esti asa de sigur acum ?? !!!!!!!

E 15 lei pentru sambata si 15 lei pt duminik ! Si e cea mai mare excrocherie k nu apare si pe afis ! O sa piarda mai mult ...parerea mea !

ce ma crezi ca ma ascund ....si ce daca e 15 lei intrarea nu e capat de lume 15 lei ..,normal ca nu sunt de acord cu taxa de intrare ..da sa am 2 baieti sa vina cu mine si merg sigur.
daca am ajuns sa ma faca 15 lei in ziua de azi pai e jale mare atat pot sa spun,mai ales ca tu ai masina pe motorina si ai consum mic plus ca ei motorina mai ieftina ...ce dracu vrei mai mult de atat.....la mine benzinara consum mai mare benzina o iau de la benzinarie si tot vreau sa merg..

PS: am aflat acu 2 sau 3 zile ca se plateste de la seree...

Iere 17-03-11 13:15

Suntem Liberi !! Facem ce vrem !! :rolleyes2:rolleyes2

Iere 17-03-11 13:26

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4176859)
ce ma crezi ca ma ascund ....si ce daca e 15 lei intrarea nu e capat de lume 15 lei ..,normal ca nu sunt de acord cu taxa de intrare ..da sa am 2 baieti sa vina cu mine si merg sigur.
daca am ajuns sa ma faca 15 lei in ziua de azi pai e jale mare atat pot sa spun,mai ales ca tu ai masina pe motorina si ai consum mic plus ca ei motorina mai ieftina ...ce dracu vrei mai mult de atat.....la mine benzinara consum mai mare benzina o iau de la benzinarie si tot vreau sa merg..

PS: am aflat acu 2 sau 3 zile ca se plateste de la seree...

App. Dc faci referire la mine aici ? k nu inteleg ? Dak eram si noi 3-4 masini poate ma atragea sa merg asa.. ? Merg eu cu tn ? cu cate 2 in masina ?Prefer sa astept la sv ! Sa mergem tot clubul cu masinile ! U chiar nu vezi k nu mai merge nimen ? k nu renteza ? Nu te mai agita degeaba t rog si na stim cu toti k u esti FULL la bani !! :P:P

flow87 17-03-11 15:45

Quote:

Originally Posted by Iere (Post 4177060)
App. Dc faci referire la mine aici ? k nu inteleg ? Dak eram si noi 3-4 masini poate ma atragea sa merg asa.. ? Merg eu cu tn ? cu cate 2 in masina ?Prefer sa astept la sv ! Sa mergem tot clubul cu masinile ! U chiar nu vezi k nu mai merge nimen ? k nu renteza ? Nu te mai agita degeaba t rog si na stim cu toti k u esti FULL la bani !! :P:P

hai ca deja ai sarit calul... eu unu nu te'am obligat sa mergi dar eram sigur ca asa se intampla o dai inapoi pe ultima suta de metri.
si faza ca daca meargeau 4 masini nu tot plateai aia 15 lei, atunci aveai bani pentru intrare deci singur te dai de gol :lol:
la urma urmei mergeam 1 sau 2 masini cu cativa oameni sa iesim mai bine la bani de benzina/motorina.
Nu sunt plin de bani ca daca eram plin de bani ziceam hai ca eu merg cu masina singur pun benzina din bani mei,dor stii ca ti'am zis sa mai aduci vreo 2 baieti sa imi scot si eu cat de cat benzina ca nu am de unde sa pun singur.
Dar gata ca nu vreau sa generalizeze treaba ....

PS: am facut referire la tine pentru ca v'am intrebat care merge la iasi si majoritatea ziceau sa vada daca fac rost de bani si asa mai departe,deci ei au zis ca nu stiu sigur,pe cand tu ai zis ca mergi sigur...

LeX_CLK 17-03-11 18:59

maaaa galagia ia hai nu va mai certati k ma bag si eu in cearta si-l iau cu mine pe Gigi Marga si .......iese nasol, hai da-ti mana, un mozol si impacare k intru in voi si fulgi iese ................ portbagaju va mananca :D:D:D:D:D:D:D

flow87 17-03-11 19:50

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4177869)
maaaa galagia ia hai nu va mai certati k ma bag si eu in cearta si-l iau cu mine pe Gigi Marga si .......iese nasol, hai da-ti mana, un mozol si impacare k intru in voi si fulgi iese ................ portbagaju va mananca :D:D:D:D:D:D:D

dute ba de acilea ca nu te cred :lol: :lol: :lol: ;)

Iere 17-03-11 20:09

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4177869)

Mda... Nu vezi k lumea vb d alti nu se uita in oglinda ! :| :|

SeRee 17-03-11 20:26

gata fratilor ... acuma asta e motiv de cearta ? ...fiecare face cum crede ... deci pace va rog :twisted:

andutzu85 17-03-11 21:20

ba fratilor..s-a umflat orzul in voi aaa???

SeRee 17-03-11 21:24

Quote:

Originally Posted by andutzu85 (Post 4178256)

ehh si tu acuma :twisted: .. se impaca ei ..glumeau si ei:rolleyes2

flow87 17-03-11 21:27

Quote:

Originally Posted by andutzu85 (Post 4178256)

nu s'a intamplat nimic flex:lol: minune mai posteaza si andutzu :D

andutzu85 17-03-11 23:22

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4178280)
nu s'a intamplat nimic flex:lol: minune mai posteaza si andutzu :D

flex?????

Iere 18-03-11 10:48

E mai bine sa ""inscenam"" cate o cearta asa mai mik mai mare...k mai posteaza si lumea pe forum ! Stati linistiti k totul s-a rezolvat nu e nici o cearta :P

SeRee 18-03-11 11:25

Quote:

Originally Posted by Iere (Post 4179221)
E mai bine sa ""inscenam"" cate o cearta asa mai mik mai mare...k mai posteaza si lumea pe forum ! Stati linistiti k totul s-a rezolvat nu e nici o cearta :P

]
vrei sa ne certam ai ?:evil: ... bun asa :rolleyes2

KAmikazee2005 18-03-11 22:51

merge careva de sambata la iasi?

All times are GMT +2. The time now is 21:23.

- Copyright 2026 4Tuning