![]() |
Re: E60-530d M-packet
Asa da boss :-) E mai fortza ca ursul :lol::lol:
Eu zic sa lasi jantele asa deocamdata.Peste ceva timp, cand te plictisesti de ele , le faci negre :D |
deci pana la urma le-ai achizitionat.e ce trebe. :peace:
|
Quote:
lasa-o asa cum ii acum,eventual cromline-ul sa fie black si gata:) spor |
+1 maxim cu jantele alea :X
|
Quote:
Multumesc tuturor pt aprecieri! Ma gandeam la nishte stopuri model 2006 cu fibra optica! Avetzi idee pe unde gasesc? |
in seara asta ma duc sa vad un e60 facelift lovit ca vreau sa iau ceva pt a mea , daca are stopurile te anunt ..
|
salut e vb de un e60 din 2010 , omu vrea sa dea farurile + stopurile cu becuri module si tot ce e nevoie 1300 d euro ..daca esti interesat iti dau nr lui si vb :) sper sa iti fi fost de ajutor
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pe langa astea mai are nevoie si de acele module care sa adapteze farurile si stopurile LCI , numai alea de pe spate costa cam 300 si ceva de euro , pe fata nu stiu exact de ce ai nevoie . Criminale jante mai ai bobi , cand te plictisesti de ele , da mi un semn :D , de masina nu mai zic nimic , deja mi ai zis ce era de zis in legatura cu ea si o spun din nou : tot respectul meu , mult succes cu viitoarele upgradeuri la ea [ nu am uitat ce aveai de gand sa ii faci :D ] |
Masina o stiam si aveam numai cuvinte de lauda pentru ea......dar jantele astea sunt belea rau de tot :D:D Am trecut azi prin zona si am vazut masina. Ies jantele in evidenta de la sute de metri :D Sa le stapanesti sanatos. Dar cauciucurile pe spate ce latime au?
PS . Si eu sunt de parerea ca arata mult mai bine si mai mari asa cum sunt ele acum |
bestiala masina :X
am vazut-o ieri pe la sala sporturilor in ploiesti....se vad criminal jantele alea :D felicitari pentru masina :) |
Quote:
|
Quote:
Ms tuturor! |
ahhh....inima.....:sad:
mi-a luat mintile masina asta, sa moara fam mea......am condus-o si cu Hamann-urile pe ea si parca trage mai bine decat cu eta beta...:evil: ce sa mai.....bijuterie....poola mea..8) fortza balena......:D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning