Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Cafeneaua Sucevenilor (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/245027-cafeneaua-sucevenilor.html)

SeRee 09-03-11 15:52

Re: Cafeneaua Sucevenilor

Quote:

Originally Posted by eu_alex (Post 4155910)
copilasi ce faceti? :)

ne pliktisim .. tu

eu_alex 09-03-11 23:27

admir stelele si ma rog sa se usuce mai repede.

SeRee 14-03-11 12:06

cine stie cat e pretul la un litru de benzina in ucraina .. si daca e buna ? si la catzi km de granitza e primul peco? ms

flow87 14-03-11 12:24

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4168628)
cine stie cat e pretul la un litru de benzina in ucraina .. si daca e buna ? si la catzi km de granitza e primul peco? ms

esti belea :)) cica este o benzinarie imediat cu treci granita si mai sunt pe la 5km respectiv 10 km de granita.
Cat despre calitate nush,poate cea mai scumpa e buna ...trebuie sa afli de la cineva care a alimentat o masina model mai nou, de 1 an sau mai mult si sa nu fi avut probleme cu motorul dupa asta iti dai seama daca e buna sau nu...

SeRee 14-03-11 14:06

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4168678)
esti belea :)) cica este o benzinarie imediat cu treci granita si mai sunt pe la 5km respectiv 10 km de granita.
Cat despre calitate nush,poate cea mai scumpa e buna ...trebuie sa afli de la cineva care a alimentat o masina model mai nou, de 1 an sau mai mult si sa nu fi avut probleme cu motorul dupa asta iti dai seama daca e buna sau nu...

sunt eu belea .. dar cu pretul asta care creste zilnik ..mai bine merg peste granitza si imi fac plinul... si de asta .. in r.moldova am inteles ca e buna benzina si e si ieftina .. adica e 3.9ron litru benzina.. si ma gandeam ca poate la ucranieni e mai buna si mai aproape :twisted:

Iere 16-03-11 21:30

Fratilor sa va dau ultima bomba si ultima veste ! Am pe cineva care face rusii si aduce benzina si motorina in jud. Botosani ! A zis k diferenta e k la ei au si 92 la noi e 95 cea mai proasta ! Si soferu de la cisterna ia zis lu asta k romanii sunt F prosti !! DC ? Pt k tot combustibilul de la rusi e adus din tara la noi din Onesti mai exact ! Si ganditiva k lor le convine sa dea litru cu 3.4 sau cat e acum..avand in vedere si transportul..si vama !! Deci fara grija !!!

SeRee 16-03-11 22:29

Quote:

Originally Posted by Iere (Post 4175548)
Fratilor sa va dau ultima bomba si ultima veste ! Am pe cineva care face rusii si aduce benzina si motorina in jud. Botosani ! A zis k diferenta e k la ei au si 92 la noi e 95 cea mai proasta ! Si soferu de la cisterna ia zis lu asta k romanii sunt F prosti !! DC ? Pt k tot combustibilul de la rusi e adus din tara la noi din Onesti mai exact ! Si ganditiva k lor le convine sa dea litru cu 3.4 sau cat e acum..avand in vedere si transportul..si vama !! Deci fara grija !!!

ia intereseaza te si zimi cat costa 1 plin .. si daca aduce cineva.. ca sa imi iau si eu .. ma fac client fidel :twisted:

flow87 17-03-11 12:05

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4175765)
ia intereseaza te si zimi cat costa 1 plin .. si daca aduce cineva.. ca sa imi iau si eu .. ma fac client fidel :twisted:

seree daca alimentezi tu cateva luni doar cu benzina de la rusi si nu ai probleme cu motorul ma bag si eu :lol:

Iere 17-03-11 13:17

Knd o sa merg la tzara va zis sigur cat e litru la rusi si cat e acolo in bt !

SeRee 17-03-11 19:06

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4176845)
seree daca alimentezi tu cateva luni doar cu benzina de la rusi si nu ai probleme cu motorul ma bag si eu :lol:

ce pot sa patesc ... Am skimbat o pompa din cauza ma benzina din romania.... Dar ma gandeam ca ce poate sa se intample

SeRee 21-03-11 14:04

fratilor .. unde imi pun o inchedere centralizata mai moca.. ma refer la montaj (100 RON maxim) cine ma poate ajuta..sa imi dea pm

LeX_CLK 21-03-11 21:39

ma copii unde pot in Suceava sau prin aproprieri sa sablez si sa vopsesc un set de jante ???? hai k fac o cinste un mic cu mustar facut pe capota :D si o bere :D:D

SiLoTh 22-03-11 09:39

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4189354)
ma copii unde pot in Suceava sau prin aproprieri sa sablez si sa vopsesc un set de jante ???? hai k fac o cinste un mic cu mustar facut pe capota :D si o bere :D:D

stiu eu!!! langa galeria la o geamgerie...
nu stiu pretul..

Iere 22-03-11 10:23

E 4 lei sau 4.5 lei / litru ! Adus in tara in judetul Bt ! k vadk creste pretzu la noi ... ! pfuu

SeRee 22-03-11 12:02

Quote:

Originally Posted by Iere (Post 4190396)
E 4 lei sau 4.5 lei / litru ! Adus in tara in judetul Bt ! k vadk creste pretzu la noi ... ! pfuu

apai intereseaza te ca vreau sa cumpar 50l .. daca e 4l :evil:

All times are GMT +2. The time now is 00:32.

- Copyright 2026 4Tuning