![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
Quote:
|
admir stelele si ma rog sa se usuce mai repede.
|
cine stie cat e pretul la un litru de benzina in ucraina .. si daca e buna ? si la catzi km de granitza e primul peco? ms
|
Quote:
Cat despre calitate nush,poate cea mai scumpa e buna ...trebuie sa afli de la cineva care a alimentat o masina model mai nou, de 1 an sau mai mult si sa nu fi avut probleme cu motorul dupa asta iti dai seama daca e buna sau nu... |
Quote:
|
Fratilor sa va dau ultima bomba si ultima veste ! Am pe cineva care face rusii si aduce benzina si motorina in jud. Botosani ! A zis k diferenta e k la ei au si 92 la noi e 95 cea mai proasta ! Si soferu de la cisterna ia zis lu asta k romanii sunt F prosti !! DC ? Pt k tot combustibilul de la rusi e adus din tara la noi din Onesti mai exact ! Si ganditiva k lor le convine sa dea litru cu 3.4 sau cat e acum..avand in vedere si transportul..si vama !! Deci fara grija !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Knd o sa merg la tzara va zis sigur cat e litru la rusi si cat e acolo in bt !
|
Quote:
|
fratilor .. unde imi pun o inchedere centralizata mai moca.. ma refer la montaj (100 RON maxim) cine ma poate ajuta..sa imi dea pm
|
ma copii unde pot in Suceava sau prin aproprieri sa sablez si sa vopsesc un set de jante ???? hai k fac o cinste un mic cu mustar facut pe capota :D si o bere :D:D
|
Quote:
nu stiu pretul.. |
E 4 lei sau 4.5 lei / litru ! Adus in tara in judetul Bt ! k vadk creste pretzu la noi ... ! pfuu
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning