Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia GJ-03-TNA (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/24478-dacia-gj-03-tna.html)

sprinter 05-10-06 17:34

Re: Dacia GJ-03-TNA

Quote:

Originally Posted by Alpine (Post 575818)
la c crezi k poate sa il ajute documentul ala,in masina aceea s-a investit o gramada de bani si a fost multa munca.Iar cine a facut-o,a fost un om cu cap.Tot respectul ptr. el si ptr. masinutza lui.Iar in legatura cu masina lui DolusD lasa-o simpla la exterior si ocupa-te de interior si de motor;) .Bafta

Eu cred ca il ajuta pt ca acolo in documentul ala spune cum au facut sa creasca puterea motorului de la 54 de cai la cca 120 cp daca nu ma insel ... fara turbo , plus alte specificatii tehnice .... "tips & tricks" de asta ziceam ... are bare de pe fata scoasa si facuta un fel de prelungire.... care mie mi se pare super :D pt ca se vede super bine!

DaNuTzU' 05-10-06 17:40

bara de pe daciuta aia din poza seamana cu bara fata de la kitul zender pt reno 9 daca nu ma insel sau reno5

AnduGTR 05-10-06 18:05

Daca vrei sa faci ceva frumos din dacioara ta: Fara bari, folie, niste jante (o optiune ieftina ar fi CMS-urile in 3 prezoane, sau chiar jante de aro 10 - ca ultima solutie), garda la sol coborata, grila fata schimbata. Cu mecanica nu pot sa zic ca ma pricep asa ca nu incep sa debitez tot felul de prostii. O evacuare din inox n-ar strica oricum :-) Si la interior, daca ai bordul original de 1300 SCHIMBA-L, ca-i urat cu draci! Se potriveste bordul de volvo 340(nu sunt sigur de model), cel de fiesta, modelu` de prin `92-`93, bordul de supernova garantat, si fetele de usi se potrivesc de pe supernova. Hai ca te-am innebunit:D Spor la tunat si sa vedem poze reusite cu masina ta!;)

DolusD 05-10-06 20:17

10x pt posturi , as vrea sa o las fara bari dar ma fwte politzia la cap si decat sa raman fara talon mai bine nu le dau jos , o sa ma apuc de interior ,un bord de calibra , scaune am de calibra (regalj pe inaltzime , sutzinere pt curbe), o tapitzerie imitatzie piele in culoare masinii , huse culoare masinii , presuri de aluminiu , pedalaliere aluminiu , tre` sa caut o bancheta care sa se potriveasca si ma apuc de motor ,o evacuare inox , filtru sport , aprindere electronica , dublu-corp neaparat , bujii de "firma" (inca nush ce dar o sa caut) ,iau si yo vreo 2 mm din chiulasa , o biela usoara , un ax "preparat" si o sa ma duca la 30 milioane + suspensii sport , arcuri ceva mai bune (crek de nova) ,un disc mare +placa presiune (ca sa scartzaie si 3-u pt impresie) ! CATZI CAI O SA CASTIG DACA FAC TOATE ASTEA ?????? LA CE VITEZA O SA AJUNG (acu ii dau 160) ????? merita sa bag banii astia in dacie ( dispun de bani dar ma gandesc la ceva strain decat sa bag banii in dacie , pe dacie imi fac "rodaju" mai am de stat 6 luni pe ea si pe urma ma gandesc la altceva) ! deci ce sa fac ???????

GTXR 05-10-06 23:13

daca faci modificariele mentionate mai sus te ajut eu...eu unu as ramane la dacie,cum sor simti aia cu BMW cand le dai clasa cu dacia ? :D

DolusD 06-10-06 11:23

Cam cu ce mai putea ajuta tu mai exact ????La ce te referi cand zici ca ma ajutzi ???? Cred ca pana la urma o sa raman la dacie , depinde ce o sa iasa din ea la sfarsit ,daca nu-mi place cum merge o sa ma mut la ceva strain :! ms ! respect !

axxro 06-10-06 22:32

intra bord de calibra pe dacie, stiam ca merge de ursulet, de astra, vectra si golf2 si3, da totusi de calibra mi se pare prea lat. ai masurat si merge, esti sigur? sper sa reusesti si sa pui si poze.

B-12-ULY 07-10-06 03:15

hmmmm
am vazut si eu anuntul tau!
ce sa zic
e masina ta si nu commentez!
arata cum arata ca doar e dacie si a mea tot dacie este!
arata mai vechi ca doar este veche dar nu asta e important
important este ca fuge cu 150 cum ai zis tu ptr o dacie asa veche
a mea mai mult de 140 nu prinde si mai am un prieten care are o dacie din 79 si merge normal cu ea la 85-100 la 120 doar in depasiri asa ca a ta e totusi are ceva special
bafta si sa o stapanesti sanatos
bafta si ciao

DolusD 07-10-06 11:10

Din bordu de calibra tre` sa tai (are un preten pus pe dacie si o sa pun si niste poze) o avut pus de ursuletz dar o taiat si din ala pt ca nu se potriveste perfect ! o sa revin cu niste poze (crek maine ) ! respect !

ncs_balauru 08-10-06 01:07

6 Attachment(s)
dolus monteazati un solex original sau un weber cu dublucorp si soclu termic ca cel din poze ,solex mai greu gasesti eu caut unul inebunit si totusi am gasit unul dar incomplet dar ne folositor daca nu e complet, cat despre masina mea ce parere ai? nu fuge decat cu 165 mai mult nu am incercat

DolusD 08-10-06 17:55

Super masina , cred ca am de unde sa iau un solex dar nush sigur daca e complet , o sa vad . masina ta arata super si daca fuge 165 km/h esti tatic in fatza daciilor cu motoru de uzina ! respect !

cristea_rotitza 26-08-07 00:42

vreau sa mai aflu despre masina c mai face?
da-mi pe mess niste poze cu ea si ti-o fac sa arate beton la exerior,ti-o fac in asa fel incat sa o poti face in realitate asa fara sa te coste mult

confuzzling 26-08-07 02:01

pai ...n primu rand, RESPECT pentru oglinda (vad k ai doar pe partea soferului, asa aveam si eu pe a mea) ... si, nu zic asta sa ma incred sau ceva de genu asta, mai ales ca acum nu pot sa iti demonstrez (stii bine ce s-a intamplat cu dacia mea) dar aveam pe ea motoru' original (de 1300), cutie-n4 trepte, si sincer imi lua 150 fara probleme, probabil se mai duce ceva km ... si parearea mea, imi consuma foarte putin... am facut un mic calcul imi lua cam 5,5-6% ...
niste sfaturi asa...daca tot nu ai de gand sa pui jentz pe ea, punei totusi unele la fel dar mai late, am eu pe a mea, sau aveam, si da foarte bine ...
si incearca sa fii mai atent la miciile (imbinari alea alea sa fie kt d kt mai bine facute ex:la bara din fata si pe langa faruri) detalii, conteaza !
cam atat...ce sa zic ... bafta ... oricum parerea mea, dacia 1300 e cea mai frumoasa dacie !

DolusD 26-08-07 12:36

jentzile acuma sunt tip nou intoarse , vreau sa modific botu , capota + vopsea , vinil + ceva la motor (nu zic nimik pana nu ma apuc de treaba ! oglinda dreapta am spart-o si a dat-o jos la vremea aia :D

cristea_rotitza 27-08-07 11:20

vrem poze cu masina in stadiul in kr e acum

All times are GMT +2. The time now is 22:19.

- Copyright 2026 4Tuning