![]() |
Re: Fete motocicliste in Ploiesti :)
pai cam unde as putea cauta :D
|
Baby_I
Buna ! Bine ai venit ! Daca tot zici ca ai un motor, zi'mi si mie te rog frumos , ce varsta minima trebuie sa am pentru un motor de 125cm?...sau...pentru 100cm, bun ar fi si ala :D... sau...ce imi recomanzi... Multumesc ! |
Quote:
|
salutare motociclistei noi venite!!!!!!!!
bine ai venit, poate dai o fuga pe la sala candva, vorbim si vedem... ar fi frumos sa te avem printre noi, si Cobra cu cine sa se alerge! bafta! |
mda chiar, unde ar trebui sa cautam alexa?
|
cel mai bene ar fi s vb q bogdan k iam explikt lui p mess......oriqm,dc nu vb si voi q motociclishtii p kre ii cun k sigur o s va dea mai multe informatzii;)
|
ce atata mister alexa .. spune-ne tu acele informatii, ca poate ceilalti ne dau info gresite :-) .. incearca cu o poza
|
oo da TNGule
|
Pentru doar_eu ...
Pentru orice motor care depaseste 50 cm3 iti trebuie categoria A. Categorie pe care o poi lua dupa varsta de 18 ani. Cat despre scutere (<50cm3), poti lua categoria A1 care daca nu ma insel o poti lua incepand cu 14 ani ... De exemplu Cobra are un CBR de 50 cm3 si are sub 18 ani ;). Pentru Momo: iti multumesc de urari :D. Deocamdata nu am motocicleta mea .. sper pe vara viitoare sa o am ... Deocamdata ma dau cu motocicleta unui prieten .. un Suzuki GSX F ;) si visez la un R6 :P...Cat despre sala, cred ca sunt vreo 10 ani de cand nu am mai calcat pe acolo ... E cam ciudat sa te dai cu moto intr-un spatiu asa mic .. Aleg varianta DN 1 ;). |
Pentru A1 125cmc minim 16 ani
Pentru A >125cmc minim 18 ani " CBR 125R targeteaza in principal noii veniti in lumea motociclismului si mai ales tinerii cu varsta incepand de la 16 ani. " " CBR 125R este alegerea perfecta pentru ei, atat din punct de vedere al manevrabilitatii, al performantelor si sigurantei dar si din punct de vedere legal, pentru ca poate fi condusa cu carnet de categoria A1. " http://www.masini.ro/stiri-detalii,1...t-CBR-125R.htm |
proddigy, daca te uiti pe spatele carnetului de conducere o sa vezi scris acolo:
A1: <50 cc / < 50 km/h ;) In alta ordine de idei, ai idee ce inseamna 125 cmc pentru o moto ?!! Sa fim seriosi .... Ar insemna ca 90% din motocicilisti ar merge cu A1 .... La varsta chiar nu ma bag ... eu credeam ca merge de la 14 ani A1 .. acolo poate ai dreptate ;) |
hello pt prima oara...am si eu o intrebare cobra invata in 1mai??
|
Quote:
dar de la 50 la 125 A1 si peste 125 A , daca s-a schimbat legea aia e |
Iaaa uite cate fete...
|
Quote:
nu Quote:
Legislatia zice cam asa: Conducatorii de autovehicule trebuie sa posede permis de conducere si sa aiba vārsta minima de 18 ani īmpliniti, cu exceptia celor care conduc un ciclomotor, care trebuie sa aiba cel putin vārsta minima de 16 ani īmpliniti. acuma ... ciclomotor = motoreta usoara sub 50 cmc care merge cu o viteza de max 50km/h si sa aiba pedale.. asta ar fi regula de baza ! sau .. din dictionar "bicicletă cu un motor, de un cilindru, cu o capacitate pānă la 50 cmc" daca cineva stie mai bine.. help us :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning