![]() |
Re: ETAPA a III-a a Campionatului de Viteza KO Racing , 22. OCT. 2006
Eu sunt de parere ca liberele sa fie primele, altfel nu vor fi deloc, dupa cum bine stiti cei care ati mai participat.
|
se fac pe 400 sau 200???
asta vreau sa stiu |
pe 200...pe 400 va fi numai evenimentul special-cursa motor/avion!
|
Daca nu sunt clase pierdeti o mana intreaga de Timisoreni,si foarte probabil ceva bucati bune de Aradeni+Oradeni...
Asa ca mai ganditi-va odata ! |
bnz sunt libere..fara clase pt ca e ultima etapa asa ca va asteptam cu drag daca vreti sa veniti de sambata sunteti bineveniti ca va duc cu wanadie la mancare si va gasim loc de somn ca si data trecuta .sincer va asteptam si sa ne anuntati cu ce veniti bnz sa nu il uiti pe jeff,akimoto,tigra,vti-u...ma rog cei ce ati fost data trecuta ...stiti voi care sunteti.bafta
|
pai la ce bun atata drum numai pt libere ?!
E drept...distractia "after the race",e spuma,dar totusi esenta e cursa...ne satisfacatoare in cazul acesta ! :( |
ba e duminica punetile ma sambata ca dupa curse sa pot sa beau linistit:)) si duminica e bine de abia astept!!
|
Bnz Daca Vreti Fac Eu Clasamaentul Nu E Problema ..veniti Ca O Sa Merite ...oricum Stiti Ca Tre Sa Reglam Niste Conturi :))
|
Mah tre sa ne unim cumva fortele sa facem noi(TM,AR,BH,CJ) un campionat profesional !
Aradu are o pista cu un asfalt exceptional,numa relatii sa fie ! Ma tem ca din partea TM nu vine nimeni,nu au prezentat baietii nici un interes.Si 200m si dale de beton,si numai libere...nu chance mate. In cazu nostru mai bine mergem sa ne dam pe Hungaroring,e aceeasi distanta :) |
:-? dacia aia a ta ii interesanta, asj vrea daca o sa avem ocazia sa ne dam odata, zice lumea ca m'ai putea face, si nusj ce sa zic, maybe true, deci chiar asj vrea sa ne masuram fortele ... pontu ii ca io is cu o grupa mai sus, deci daca ar fi sa pierd ... tot respectu, dau si o bere :D
|
cu renaultu 5 sigur te face :P
|
Mai baieti da asa la liber ii nasol,cine cu cine vrea?sau cum?La sfarit un clasament ceva ar trebui,ma gandeam sa vin si eu dar asa ma mai gandesc.....numa bine...sall.
|
da cat costa inscrierea? ca m-am uitat si n-am vazut
|
Quote:
|
ii clar ce-o sa fie :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning