![]() |
Re: Masina mea: Opel Corsa B 1.2 (B-777-EVE)
Felicitari pentru achitizie, una inteleapta chiar, daca vrei de 1 mai mergem cu 2 buburuze;)...:)))
|
Quote:
|
Buna
mijto buburuza nu te apuci de ea ...? sistemul audio insemnand daca bagi max 400 wati in ea o crapi:)) |
Quote:
|
nu ai sau... twiterele de fabrica din usi sunt bune .. uitete daca le ai:))
|
Quote:
|
twiterele nu le schimba schimba decat boxele in usi
|
Quote:
|
Astazi a mai "suferit" si ea niste schimbari...i-am schimbat catalizatorul (incepuse sa faca mai rau ca o masina de curse :lol:) si placutele de frana ca scartaia mai rau ca 311 in statie si...sa vedem...acum trebuiesc anvelope de vara poate si ceva jante noi...si nu in ultimul rand audio...dar numai eu stiu de cat timp tot zic ca-i pun si tot nu mai reusesc :-P
|
Felicitari pentru achizitie este o masina ingrijita cu un potential extrem ,sunt convins ca in scurt timp o sa ajunga ca a lu andrei :) ! linia audio ... viziteaza norauto ! ai ce sa alegi ... corect twiiterele din fabrika sunt foarte ok chear si eu am :) am auzit /am vazut pe forum ca daca difuzoarele din usi au tweetere exista posibilitatea sa le arzi palea din usi/dar mi se pare o prostie ... in fine ! bafta multa in continuare iti doresc tot binele din lume cu tankuletzul
|
Quote:
Multumesc mult, Chyry! :-P Sa speram ca o sa ajunga sa fie comparata cu a lui Andrei...a lui e bestiala 8) Merci de sfaturi si sa fie :D (sa vedem ce poze ne-or iesi azi/maine) ;) |
Quote:
|
6 Attachment(s)
si cateva poze de asta seara...astea facute de Chyry cu aparatul meu :lol: si restu sunt la el asa ca sa le posteze dumnealui :-P
|
3 Attachment(s)
Niste poze ..de data asta facute cu aparatul meu :))
PS:frumoasa masinuta..si miroase frumos inauntru :)) :oops: |
Multumesc :lol: si tu si Chyry cu "ce bine miroase in masina"
|
All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2025 4Tuning