![]() |
Re: Accident Turcu !!!
Imi pare extrem de rau sa aud asta! Insanatosire grabnica BIX-ule! Prezent si eu diseara la billa!
|
Quote:
|
Anonimii sunt alaturi de tine Turcule!!!! hay fate bine repede ,ca avem nevoie de tine !!!nu imi plac deloc vestile de genul asta ...
|
Insanatosire grabnica !
NU trebuia sa ti se intample asa ceva ! |
Quote:
|
Multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede iti dorim cu totii. :cry:
|
Maine, ora 18:00, Piata Constitutiei! Cine doreste sa vina!
|
Pana acum am inteles ca o sa participe maine seara la ora 18:00, Piata Constitutiei:
No Speed Limit Romania Midnight Racer Pole Position Racers Anonymous Motorsport Hai fratilor sa ne strangem si noi mai multi poate avem cum sa facem sa treaca mai usor prin momentele astea grele pe colegul de pasiune Turcu !!! |
Insanatosire grabnica si multa sanatate! Sper din tot sufletul sa iti revii repede si sa fii ok....toata lumea spera asta.
|
Quote:
|
Pacat ca trebuie sa se intample cate o nenorocire din asta ca sa ne strangem toti si sa fim uniti cum ar trebuii sa fim mereu , da na asta e lumea si nu avem ce face.........Turcule fii tare , suntem alaturi de tine !!!!
|
-In numele lui Turcu, va multumesc tuturor care aseara a ti venit in Constitutiei. Astazi intra in prima operatie , detalii cand voi afla .
|
Mai aveti vreo veste? Ce mai face Turcu?
Am aflat si eu sambata seara. Fii tare Turcule! Insanatosire grabnica! Sa anuntati si voi cand e urmatoarea adunare. Vreau sa fiu si eu prezent cu ce e nevoie! Te iubim Turcule! |
Insanatosire grabnica Bixule! Fii tare!!!
|
Vestile sunt bune astazi.....in sfarsit. Operatia sa terminat si a fost refacut integral pe partea dreapta. Are o tija la bratul drept , la genunchi..... interventia de care ne era la toti frica , a fost refacut integral fara adaosuri ...adica rotula este intreaga si la glezna dreapta s au montat placute metalice.
Joi urmeaza operatia pt femurul stang si dupa cum spun doctorii saptamana viitoare sunt sanse mari sa fie externat. Asta este tot pt moment ...sa auzim de bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning