![]() |
Re: Alegere data e30 meeting
Si eu cred ca e cam clar unde se indreapta, ma gandesc ca nu are rost sa suprapunem cu etapa de la Timisoara deci in linii mari avem data de desfasurare 25-26 Iunie 2011 la Brasov!
O sa lasam topicul deschis ca sa mai voteze lumea sa vedem un numar aproximativ de participati cu plus/minus pentru ca poate nu sunt toti posesori de ursi desi am rugat sa voteze doar posesorii! |
si, daca nu am BMW, nu pot fi si eu prezent la meeting ? :p)
|
Ba da, citeste te rog si topicul cu discutii si te vei lamuri ;)
Dar nu ne ajuta cu nimic daca 200/300 de persoane in calitate de ... sa zic admiratori... voteaza o data, iar noi posesori nu putem veni atunci, si votam cealalta data. E bine sa alegem singuri, fara alte influente. Adica vrem sa decidem noi in functie de cum putem sa venim, nu sa ne decida altii care nu sunt implicati, iar multi posesori sa nu poata ajunge. E simplu. O zi buna! Spor la votare "participantilor". Ca idee... daca in doar o zi sunt peste 50 de votanti/participanti, asta inseamna ca la meeting, conform poll-ului, vor fi sute de ursuleti/participanti? Personal ma indoiesc... |
poate nu ne ajunge judetul Brasov:shock:
|
Se poate vedea cine a votat si majoritatea vad ca sunt posesori ...
In alta ordine de ideii cred ca si 50 de lei e ok ...nu e o suma asa mare si ar acoperi cheltuielile pe care le avem in plan mai mult ca sigur ! Deci 50 ron ramane? |
posteaza in cealalta parte
|
25-26 iunie. Cu toate ca nici iulie nu suna rau :lol:
|
25-26 iunie e perfect,sper sa fim cat mai multi si sa fie un weekend reusit bafta,si toata stima pentru organizatori si pentru toti cei care participa sa fie cat mai b bun meeting-ul acesta...
|
ne vedem acolo ! 25-26
|
mi-am luat si eu de vreo 3 zile un urs, am votat a doua jumatate a lunii Iunie, sper sa reusesc sa vin, sunt din BV dar pot aparea alte probleme, stima organizatorilor!
|
25-26iunie am votat. o sa fie si ambele masini gata si sper sa termin si sesiunea.
|
25-26 Iunie,desi as fi preferat iulie:cry:O sa fac tot posibilul sa ajung la acest meeting.Bafta numai bine.8)
|
25-26 iunie...
|
E clar care ramane data desfasurari evenimentului!
A fost deschis contul colector pentru cheltuielile acestei intalniri: Titular: MARIN CRISTIAN ALEXANDRU Cont: RO35BRDE441SV52809624410 Deschis la BRD Ag Baba Novac Poate depune orice persoana bani in cont, cu 2 conditii: - depunatorul sa aiba datele contului(adica ce am trecut mai sus) - sa aiba actul sau de identitate. Depunerile nu se comisioneaza. Pentru orice problema privind depunerile in cont, sunati la 0748.204.624 Pentru a evita orice neintelegeri, rog fiecare depunator sa ceara operatorului de la ghiseu sa specifice ca taxa este paltita pentru Numele, si nr inmatriculare al masinii! ex: taxa pentru Marin Catalin, nr. B-16-GDF Se vor posta extrase de cont periodice si se vor justifica cheltuilele astfel incat sa nu existe nici un dubiu cu privire la scopul cheltuielilor! Suma stabilita este de 50 ron/participant/masina |
25/26 sa fie
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning