![]() |
re: E36 - meine katze ♥
M-ati inebunit cu "fita" :))
Nu am pus numarul de "fite"... o sa-mi iau bandou pt nr patrat, care se gaseste numai pentru bara de M.... care bara de M o sa vina si ea.... la un moment dat :lol: Nu am mai vrut 318(am avut 320 la urs)... imi place mai mult cum arata 333. Am intrebat initial de 33, sau 36 dar nu mai erau disponibile. Vroiam 333 MMM (la Ford am 33 MMM) dar asta nu mai e de cand s-au dat numerele cu 3 cifre :lol: Multumesc la toata lumea pt aprecieri. Intr-adevar e o baza foarte buna pentru ce vreau eu. Quote:
In principiu o sa ramana OEM. Cat mai curata, originala... Dupa suspensie si jante o sa vreau semnale si stopuri, apoi kitul de M. Restul detaliilor pe parcurs. |
Re: E36 - meine katze ♥
incearca sa faci rost de un nr mic de moto o sa dea mult mai bine :-)
|
Sa o stapanesti sanatoasa !!!!!
Tipla rau pisica din cate am inteles !!! |
sa ai parte de ea ! :D
|
Felicitari pt achizitie si pt curajul pe care il ai...totusi e tractiune spate:lol:Stiu ca esti o femeie ambitioasa si o sa iti iasa un super proiect.:twisted:
18 is daca e in mintile lui este un motor destul de bun si fiabil. Cheers |
toata admiratia din partea mea......is-ul il consider cel mai bun compromis......spor sa ai in tot ceea ce vrei sa faci.....:clap:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Multumesc pentru sfaturi, pentru ajutor, pentru tot. Super-baiat ;) Quote:
Motorul e in mintile lui, a fost tratat asa cum trebuie, reviziile la timp etc(dovada cartea service). Trage multumitor :D Quote:
|
Girl + Coupe + BMW = ?
Semnul acela de intrebare depinde de tine. :-) Sper sa iasa ceva frumos. Pacat ca ai renuntat la E30 dar totusi e bine ca ai ramas pe ceva old-school, totodata la fel de bine ca ai ramas pe ceva de productie bavareza. Felicitari si sa o stapanesti sanatoasa. |
gata vad si io matza pe forum nu numai pe facebook :lol: sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente..si sa i aduci modificarile dorite :shock:bafta
|
Imi spui si mie cat te-a costat pisica?PM pls...
Multumesc si sa o stapanesti sanatoasa! |
eh 318 PSK. Erau prea mare chinu sa schimbe placutele mereu 320 PSK 325 330 340 etc etc :lol::lol:
Io inca ma uimesc de faptul ca ai tradat ursu :evil: |
Te felicit
vad si eu o fata cu capul pe umeri si picioarele pe pamant.. fara evenimente:peace: |
@ CRBL: Nu mai imi face si tu sange rau... ca inca ma seaca. Nu m-am impacat cu ideea. E ciudata senzatia cand il vad pe strada. Nici pt un fost iubit nu simt asa :lol:
@ b24mmr: multumesc frumos |
Te-ai facut lesbi, np :))
Las' ca-ti trece de mormait si te obisnuiesc cu mieunatu :)) |
de apreciat pasiunea pentru bmw 8)
imi place interioru la matza....ti-am dat un Pm :-)spor la treaba... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning